Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Persoon doorgedraaid in Middelburg

Toegevoegd: 01-04-2014, 21.28 uur - Update: 01-04-2014, 22.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond in de Middelburgse Stromenwijk "de handen vol" aan een doorgedraaid persoon. Dat heeft een woordvoerder laten weten.

Volgens de politie speelde het incident zich af op de tweede verdieping van een flatgebouw aan de Haringvlietstraat. Van de bewuste woning waren enkele ruiten gesneuveld. De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie is ter plekke gekomen om de persoon aan te houden.

Rond 21.30 uur maakte het team zich klaar voor de arrestatie. Acht minuten later viel de politie met geweld de woning binnen. Daarbij sneuvelde de voordeur van het pand. De arrestant is omstreeks 21.45 uur naar buiten gebracht, in een politievoertuig gezet en afgevoerd.

Waarom de persoon precies is doorgedraaid en wat er aan de inval vooraf is gegaan is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (2-4-2014 om 11:08)
Wie weet wat hier allemaal aan vooraf gegaan is. Ik kan het van hier uit natuurlijk niet beoordelen, maar weet wel dat mensen vaak radeloos kunnen worden door een opeenstapeling van tegenslagen en het gemis aan juiste hulp of ondersteuning. Vaak worden zij van het kastje naar de muur gestuurd en raken uitgeput en moedeloos van de situatie en geen oplossing vinden. Hopelijk komt het allemaal weer goed met deze persoon.
Cookie-instellingen beheren