Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Klanten café Hulst houden dief aan

Toegevoegd: 02-04-2014, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Door daadkrachtig optreden van klanten van een café aan de Grote Markt in Hulst is dinsdagavond een dief opgepakt.

De dader, een 59-jarige man uit Antwerpen (B) deed rond 20.15 uur een greep in de kassa van de horecagelegenheid. De verdachte werd op heterdaad betrapt door een medewerkster. De man sloeg op de vlucht en gaf de medewerkster daarbij een hardhandige duw. Ze hield er een pijnlijke elleboog aan over.

Klanten van de kroeg grepen echter in en hielden de man alsnog aan. Toen de politie ter plaatse kwam is de dief overgedragen. De Belg is vastgezet voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulstenaar (3-4-2014 om 10:00)
Is er nu in elke horeca gelegenheid een beveiliger nodig? De reden waarom de discotheek in Hulst dicht is gegaan; waarom 50 meter verder een café is moeten sluiten, omdat de beveiliging te duur bleek. Het verpesten van de sfeer door een individu raakt de massa die 't wel leuk en gezellig kan maken. Ik wil geen verband trekken met bepaalde landelijke gebeurtenissen; maar, waar kennen we dit ook al weer van? Hoe kunnen we dit nu eens landelijk, voor altijd oplossen..
Cookie-instellingen beheren