Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bejaarden beroofd in Goes

Toegevoegd: 02-04-2014, 16.38 uur - Update: 03-04-2014, 16.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 86-jarige man uit Yerseke is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een straatroof.

Rond 15:55 uur nam de man plaats op de bijrijdersstoel van zijn auto, die stond geparkeerd op een invalidenparkeerplaats aan de Piet Heinstraat. Zijn vrouw ging achter het stuur zitten. Toen hij het portier dicht wilde doen, stond er plotseling een onbekende man in de deuropening.

De onbekende man dreigde met geweld en vroeg om geld. De bejaarde man gaf vervolgens een gering geldbedrag af en trok toen de deur van zijn auto dicht. De dader ging er te voet vandoor. Het echtpaar was erg overstuur. Bureau Slachtofferhulp is ingeschakeld om hen te begeleiden.

Het signalement van de dader luidt: een blanke man, leeftijd ca. 25 jaar, ca. 1,80 meter, kort donker haar, donkere wenkbrauwen, scherpe neus, gekleed in een wit jack.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mb (3-4-2014 om 15:06)
Natuurlijk heeft iemand waarschijnlijk wel wat gezien, maar als je ingrijpt, krijgt de dader via de politie beschikking over je naam en adres. Dan staat die de volgende dag aan je deur om verhaal te halen, en dan is de politie uiteraard nergens te bekennen. Criminelen zijn ook vaak tot de tanden bewapend, wie wil dat risico lopen?
visje (3-4-2014 om 09:16)
Alle oudere mensen voorzien van een stroomstootwapen en pepperspray!! Laffe daad kerel!! Schaam je.... pak er van je eigen leeftijd en geen weerloze ouderen maar dat durf je ws niet.
ik (3-4-2014 om 08:11)
Het kan daar dan wel heel druk zijn maar, er is ook nog een parkeerplaats waar weinig mensen lopen en waar je enigszins beschut staat door de auto's. Daar zag ik de politie staan, dus mogelijk is het daar gebeurd?
lion (2-4-2014 om 18:18)
stoere jongen,pfff
klaas (2-4-2014 om 17:50)
Hoe laf kan je wezen om twee bejaarden te beroven, ga werken voor je centen.
Vreemd (2-4-2014 om 17:04)
Een beetje merkwaardig, een beroving op klaarlichte dag op de drukste doorgaande straat van dat gat. er rijden daar continu mensen, en niemand heeft iets gezien ?
Cookie-instellingen beheren