Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsser over de kop in Middelburg

Toegevoegd: 04-04-2014, 15.45 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vrijdagmiddag is op het Seisplein in Middelburg een fietsster ten val gekomen en gewond geraakt. De veroorzaker reed na het ongeval onverstoord door.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur. De 50-jarige fietsster uit Grijpskerke kwam uit de richting van Middelburg-centrum. Op het Seisplein werd ze door een andere fietser ingehaald. Plotseling sloeg deze fietser rechtsaf richting Klein Vlaanderen.

Om een aanrijding te voorkomen remde de vrouw waardoor ze met haar fiets over de kop sloeg. Ze is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (5-4-2014 om 22:21)
En niet te spreken van de automobilisten die ook nergens meer richting aangeven. Ik vind het een grote ergernis in het ikke ikke tijdperk.
Helen (5-4-2014 om 11:50)
Hoi Bep, hoe hard moet die andere fietser dan wel niet hebben gereden??? Die heeft haar tenslotte ingehaald en afgesneden. En nog erger is doorgeregen!!!
Bep (5-4-2014 om 09:21)
Hoi Koos . Of ze reed zo hard!! want dan moet je dan toch wel hebben gedaan hoor, want als je gewoon normaal fiets kan je nooit over de kop gaan.
Michelle (5-4-2014 om 09:11)
Toch niet vreemd? Dit is het IK-tijdperk dus alles is mogelijk!!
t is wat (4-4-2014 om 19:10)
Richting aangeven is schijnbaar uit. Dat valt mij ook al een hele tijd op. Ik heb regelmatig dat ik iemand net wil inhalen en die persoon zwiept opeens naar links, zonder richting aan te geven of te kijken.... Mensen snijden met je fiets is ook weer iets nieuws... Echt asociaal dit... Hopelijk krijgt de gewonde vrouw toch nog excuses aangeboden, maar ik vrees het ergste.... Beterschap, mevrouw!
Koos P. (4-4-2014 om 17:39)
Dan weet je dat je voorrem het goed doet!
Cookie-instellingen beheren