Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast voor zware mishandeling Goes

Toegevoegd: 07-04-2014, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Agenten hebben maandagmorgen een 19-jarige Rotterdammer van zijn bed gelicht. Hij wordt verdacht van een zware mishandeling in Goes.

De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 april. Rond 03.35 uur schopte en sloeg de nu aangehouden verdachten in de Wijngaardstraat een andere man. Het slachtoffer raakte hierbij gewond en is voor behandeling in het ziekenhuis opgenomen.


De Rotterdammer werd vanochtend rond 06.00 uur aangehouden. De politie is nog op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (7-4-2014 om 15:46)
geweldig dat de politie hem zo snel heeft kunnen pakken. steeds meer mensen zonder normbesef die ook nog eens weinig te verliezen hebben blijkbaar. wat een waardeloos leven ga je zo tegemoet.
wesley (7-4-2014 om 12:54)
hallo deze verdachte heb me maat voor ledig in het ziekenhuis getrapt alen maar voor wiet te kunne kopen ik wil dat hij 10 jaar gevangenis straf en echt een schade vergoeding van €1900,00 hij zag er echt niet goed uit hij had ook bloed prop in zen hersenen ge kregen dus deze straf mag de man krijgen
Cookie-instellingen beheren