Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Zeeuwse sirenes niet afgegaan

Toegevoegd: 07-04-2014, 12.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuwse alarmsirenes zijn maandag, de eerste maandag van de maand april, niet afgegaan. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

Volgens een woordvoerder gingen de sirenes om 12.00 uur niet af door een combinatie van factoren. Er kwam namelijk gelijktijdig een melding binnen voor de centralist die normaal gesproken de sirene aan moet zetten. Ook de attentie vanuit het systeem werkte niet. De Veiligheidsregio Zeeland onderzoekt waarom het systeem niet werkte.

Er is besloten om de sirenes niet alsnog te laten afgaan op een ander tijdstip. Deze maand worden de sirenes dus niet meer getest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
simon vis (8-4-2014 om 12:22)
hahaha daar zijn onze zeuren weer! Jullie stonden weer met jullie horloge onder de paal klaar in de hoop dat hij niet afging? Ik moet eerlijk toegeven: Als dit bericht er niet was geweest was het me niet eens opgevallen! Wat maakt mij een testronde minder nou uit ;-). Alstie maar afgaat als er een echte bedreiging is!
Cord (7-4-2014 om 20:52)
Welke excussesen worden nu weer verzonnen. Die van de laatste keer, die kennen we.
Dutch (7-4-2014 om 19:51)
Ongelofelijk, de centralist kan dus geen 2 dingen tegelijk doen...
HollandFail (7-4-2014 om 19:41)
Nou ja, dan slaan we de betaling van die hele afdeling die daar over gaat toch ook gewoon een maandje over ? geen product geleverd = dus niet betalen.
ja kallewaard (7-4-2014 om 18:55)
het was heerlijk rustig niks gemist.
t is wat (7-4-2014 om 18:52)
Nu je het zegt, haha. Kom er nu pas achter....
Cookie-instellingen beheren