Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 193 km

Rijbewijs straatracer ingevorderd

Toegevoegd: 07-04-2014, 13.06 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 19-jarige jongeman uit Sas van Gent is zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij te hard reed. De man nam volgens de politie vermoedelijk deel aan een straatrace.

Volgens de politie werd de man betrapt toen hij zondag rond 17.40 uur 65 kilometer per uur te hard reed op de Koegorsstraat. De snelheid van zijn auto werd door de politie geklokt op 125 kilometer per uur. De maximum toegestane snelheid is daar echter 60 kilometer per uur.

Volgens de politie maakte hij vermoedelijk deel uit van een groep straatracers. Dergelijke groepen hebben extra de aandacht van de politie. Het rijbewijs van de verdachte is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
prrrrt (12-4-2014 om 15:29)
Sorry hoor, maar je gaat mij niet vertellen dat iedereen hieronder met commentaar, nog nooit een overtreding heeft gemaakt.. Met door rood rijden, doorrijden bij een zebrapad, over een doorgetrokken streep gaan etc etc zijn ook al meer dan genoeg mensen verongelukt. Mensen verongelukken niet alleen door hardrijders. Natuurlijk moet het bestraft worden, maar hier allemaal als heiligen reageren? En tja.. als ze nou inderdaad zouden zorgen dat race liefhebbers regelmatig lekker hun ding zouden kunnen doen, zouden ze het minder op de openbare weg doen. Vooral de jeugd verveelt zich dood want er is nooit iets te beleven
Ik (10-4-2014 om 13:02)
Sorry Tesla is de baas (zolang je accu nog vol is) moet ik toch even om lachen. Aso ben ik allerminst, ik hou juist heel veel rekening met anderen in het verkeer. Tja mijn moeke, ik heb een heel goede jeugd gehad. Maar als je zo over mij denkt enkel dat ik even bij wijze van gemak de naam "Ik" heb gebruikt wil ik je dit weleens persoonlijk komen uitleggen, zul je zien dat het enkel maar vooroordelen zijn, ik kan eventueel moeke meenemen. Rij eventueel een rondje met me mee in mijn auto.
straatracer (10-4-2014 om 08:14)
even voor de duidelijkheid dit artikel slaat negens op deze jongen was niet eens aan het straatracen hij ree gewoon te hard dat is dom en dat ze zijn rijbewijs dan afpakken terrecht hij rijd niet in een snelle bmw of wat dan ook gewoon een simpel autotje dus al die mensen die reageren zonder iets te weten hij ree gewoon te hard en da is niet slim en of die nou 19 is of niet maakt niks uit mensen van 30 tot 50 rijden net zo hard maak het bijna dagelijks mee
bertus (9-4-2014 om 23:29)
Regels zijn er niet voor niets, niet dat ik ze altijd terecht vind maar dubbele snelheid, gaat wel iets te hard. Wie zijn billen brand, moet op de blaren zitten!
Matthijs (9-4-2014 om 18:36)
45 km/h te hard dus. Ze moeten eens stoppen met die onzinnige 60 zones. Buiten de bebouwde, met uitzondering van snelweg en autoweg, is de max gewoon 80. Punt. 60 is slaapverwekkend langzaam, en dus gevaarlijk, op die weg En de politie er voor de 'veiligheid' er als een idioot achteraan scheuren zeker, niet snappende dat ze zelf dan ook gevaarlijk bezig zijn. (Als we gaan kansberekenen dan zijn zij zelfs gevaarlijker bezig.) "Volgens de politie maakte hij vermoedelijk deel uit van een groep straatracers. Dergelijke groepen hebben extra de aandacht van de politie." Tja waarom zou je je aandacht neerleggen waar echt nodig, bij criminaliteitsbestrijding? Owja... Levert geen geld op...
Tesla is de baas ! (9-4-2014 om 18:15)
ook sprintjes trekken bij het stoplicht om zoals "Ik" schrijft "een goed gevoel te krijgen" is verkeersaso gedrag. maar ja, zijn naam zegt al genoeg, ik ik ik, en de veiligheid van anderen ? daar heeft ik natuurlijk nooit bij stilgestaan. het zielige bestaan van de egoist die nooit normale menselijke interactie heeft geleerd. het zal wel in zijn jeugd mis zijn gegaan. zeker geen aandacht van zijn moeke gehad en daarom zoekt hij nu bevrediging door wildvreemde onvermoedenden er uit te trekken en "de baas te zijn". het is toch een zielige belevingswereld als je zo in het leven staat.
Cookie-instellingen beheren