Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 39 km

Politie zoekt doorrijder ongeval Goes

Toegevoegd: 08-04-2014, 10.42 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Maandagmorgen vond aan de Voorstad in Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietsster. De automobilist is na de aanrijding doorgereden.

De fietsster reed rond 10.30 uur over de Voorstad. Op de kruising met de Zonnebloemstraat ontstond een aanrijding met een auto die uit de richting van de Baar kwam rijden. De automobilist reed vervolgens een stukje achteruit en reed daarna om het slachtoffer heen weg. Het 17-jarige meisje uit 's-Heer Hendrikskinderen hield gekneusde ribben over aan de aanrijding en heeft aangifte gedaan bij de politie.

De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto, een grijs kleurige Peugeot. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bertus (9-4-2014 om 23:41)
@AD. tja vul maar in, de kelder? Helaas horen we hier erg vaak van, denk dat de straffen op doorrijden na ee ongeval omhoog moeten. Het ongeluk is nu een misdrijf, zo laag bij de grond om een slachtoffer achter te laten. klopt ook wel dat fietsers hun eigen verkeersregels maken, i.p.v. op snelheid eens een paar uur op fiets gedrag controleren. En nee het is niet alleen de jeugd die zich misdraagt in het verkeer. Sterkte voor het slachtoffer
Joyce (9-4-2014 om 09:49)
@ loes is dat niet een beetje kortzichtig om maar meteen alle nederlandse automobilisten over één kam te scheren? De slechteriken verpesten het helaas weer voor de goeie, maar godzijdank heeft het overgrote deel nog wel de juiste normen en waarden op zak. En de hufters moeten zeker flink aangepakt worden!
An (9-4-2014 om 00:20)
Zeer onfatsoenlijk natuurlijk.... Al mag ook eens gezegd zijn ( en daar zal het in dit geval denk ik overigens niet om gaan de situatie daar kennende ) dat fietsers zichzelf tegenwoordig echt letterlijk helemaal niks meer aantrekken van welke (voorrangs)regel dan ook!! Maar dat is uiteraard geen excuus om dan iemand maar overhoop te rijden en dan vervolgens zeer laf gewoon niet de consequentie van die daad te durven aanvaarden....
Jerommeke (8-4-2014 om 19:58)
@Polleke: helemaal mee eens, rijbewijs invorderen en in principe niet meer teruggeven.
loes (8-4-2014 om 13:18)
wat een hufterige mentaliteit heeft de Nederlandse automobilist, als ik mensen hoor of zie spreken, zijn zitten ze volgends eigen zegge niet zo inelkaar, maar ondertussen....
Cathy,s (8-4-2014 om 12:40)
Wat zit Nederland toch rot in elkaar. Die automobilist ( e) heeft maar weinig of geen fatsoen om gewoon door te rijden. Waar moet dit naar toe en volgens mij word het steeds erger. Schandalig.
Cookie-instellingen beheren