Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestaties voor koop en verkoop drugs

Toegevoegd: 08-04-2014, 14.09 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - De politie heeft maandag in Kapelle een 58-jarige inwoner van Kapelle aangehouden. Hij wordt verdacht van handel in harddrugs. Ook drie klanten van hem uit Goes van 39, 46 en 52 jaar werden gearresteerd.

Bij de politie was via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) een melding binnengekomen over vermeende handel in verdovende middelen in een woning aan de Conferencestraat. De recherche startte een onderzoek en hield drie kopers aan. Rond 20.00 uur werd de dealer uit Kapelle aangehouden.

Het drietal is na verhoor in vrijheid gesteld. De verdachte uit Kapelle is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. 
De aangeschafte drugs moesten zij achter laten op het bureau. In de woning werden meerdere gebruikershoeveelheden cocaïne en heroïne aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peelander (9-4-2014 om 07:51)
En wij maar zeuren over de jeugd?
Jammer (8-4-2014 om 23:36)
Helaas dat niet iedereen goed kan lezen er staat Verdacht met andere woorden. NIks is nog zeker en dan meteen aankomen met doodschieten of levenslang lijkt mij ietswat overdreven en ja verbaasd me niks economische shit van nederland is ook niet wat je noemt ohhh zo geweldig....andere landen steunen en dta terwijl t hier harder nodig is....enniemand kan bij een ander n huis kijken dus weet niet wat er speelt.....belachelijk commentaar
GovernTheMental (8-4-2014 om 15:54)
@ Jan: Kan die op straat gaan zwerven en z'n levensonderhoud bij elkaar roven. Zijn we een stuk beter mee af inderdaad. Of het ergens anders weer proberen, waar de buurt alles weer opnieuw moet ontdekken. Misschien de Thaise aanpak, tijdens de "arrestatie" doodgeschoten, of de Amerikaanse: Levenslang gevangenisstraf. De praktijk leert helaas dat dergelijke repressieve aanpak geen zier helpt. Het zit em meer in de welvaart, welzijn en daarmee samenhangende zaken wat de grootste invloedsfactor is. Dus gok ik dat mede door de economische situatie het er niet beter op word de komende tijd.
Jan (8-4-2014 om 15:06)
das makkelijk met de nieuwe regelgeving : hij hoeft niet terug naar huis, want dat is hij kwijt. is de buurt gelijk van hem af.
Cord (8-4-2014 om 14:27)
Prima opgelost. Midden in een woonwijk in het altijd rustige en vredelijke Kapelle. Goede Mma melding dus.
Cookie-instellingen beheren