Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Jongen opgepakt voor brand Arnemuiden

Toegevoegd: 10-04-2014, 19.14 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Vanmorgen is een 13-jarige jongen aangehouden in zijn woning. Hij wordt verdacht van het opzettelijk in brand steken van een bouwkeet in de Korenbloemlaan in Arnemuiden.

De bouwkeet brandde woensdagavond 26 maart geheel uit. Daarbij werd ook een nabijgelegen loods flink beschadigd geraakt door het vuur.

De jongen is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau en vervolgens in verzekering gesteld in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Zie ook:

Brand keet vermoedelijk aangestoken (27-03-2014)
- Bouwkeet uitgebrand in Arnemuiden  (26-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (12-4-2014 om 07:59)
@Jan, als "nieuwsvolger" zie ik regelmatig gevarieerde reacties voorbij komen. Zinvolle, maar ook reacties die werkelijk nergens op slaan. En die van jou hoort bij de laatste categorie. Wat heeft de voedselbank in vredesnaam te maken met brandstichting. En voor al die anderen, die vinden dat er (te) veel "ophef" aan deze case wordt gegeven, je weet dat je niks moedwillig in de fik mag steken, of je nu 8, 13 of "volwassen" bent. En deze 13-jarige, moet de gevolgen van zijn daad accepteren. En daar hoort ook een of meerdere dagen opsluiting bij. En zijn ouder(s) of verzorgers, die zullen waarschijnlijk wel voor de schade moeten opdraaien. En de brandstichter, flinke taakstraf of jeugddetentie, misschien leert hij er iets van.
Do Duk (11-4-2014 om 18:09)
Wat maken ze er toch een "potje" van tegenwoordig in de wereld, als je dit allemaal op je in laat werken!!!
Jan (11-4-2014 om 13:31)
Ik snap niet dat men hier zoveel aandacht aan geeft. Vanochtend reden we langs de voedselbank, De mensen stonden bijna tot aan de weg. Lang leve Europa.
jans (11-4-2014 om 11:33)
@Fikkie stoken: volgens mij heb jij je fatsoen en verstand verloren!! Moeten we dit maar goedkeuren dan?! Kijken hoe je praat als jouw huis door zo'n onverlaat in de fik wordt gestoken!! Aanpakken die hap, kost de samenleving genoeg geld zulke idiote acties!!
Denkende (11-4-2014 om 11:12)
Aan Fikkie stoken.Dit is ook niet goed.De rest wat u benoemt gebeurd inderdaad ook en zijn ze ook mee bezig om flink aan te pakken maar kan helaas niet allemaal te gelijk en ondervonden aan bijvoorbeeld bewijs.Voor iedereen geld in ieder geval,verbeter de wereld begin bij uzelf.
JaapJanJosPietdeVries (11-4-2014 om 10:42)
Speel domme spellen, win domme prijzen.
Cookie-instellingen beheren