Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Politie vindt drugs en pepperspray

Toegevoegd: 12-04-2014, 11.01 uur
Door: Rolf de Feijter

ZONNEMAIRE - Tijdens de controle van een auto, zaterdagavond in Zonnemaire, trof de politie diverse soorten drugs en een busje peperspray aan. Twee personen werd aangehouden.

Een Bijzonder Opsporingsambtenaar (BOA), werkzaam bij de Dienst Groenservice Zuid Holland in Zonnemaire, meldde rond 22.30 uur dat hij zag dat twee inzittenden van een auto vermoedelijk cocaïne in die auto aan het versnijden waren aan. Eenmaal ter plaatse controleerde de politie beide inzittenden aan de Werkhaven. Daarbij werd in het bezit van een 19-jarige inwoner van Noordgouwe een zakje met ruim 20 pillen -mogelijk XTC- en wat Hennep aangetroffen. 

De bestuurder van de auto (21) had een busje peperspray bij zich. Daarom werden zij aangehouden en naar het politiebureau gebracht. 
Omdat de BOA duidelijk had gezien dat er drugs versneden werd in de auto, zochten de agenten in de auto en kleding van de verdachten naar mogelijke harddrugs. Deze werd niet gevonden maar toen even later in de omgeving van de auto gezocht werd vonden zij een zakje met wit poeder, mogelijk cocaïne. Vermoedelijk was dit door een van de verdachten bij zijn controle gedumpt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (12-4-2014 om 18:33)
Goed werk van de boa en de politie. Weer een beetje drugs minder op Schouwen-Duiveland.
Cookie-instellingen beheren