Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Brand in strandpaviljoen Domburg

Toegevoegd: 12-04-2014, 23.23 uur
Door: Rolf de Feijter

DOMBURG - In Domburg heeft zaterdagavond enige tijd brand gewoed in een strandpaviljoen.

De brand werd rond 21.30 uur ontdekt in strandpaviljoen Strand 90. Meerdere brandweervoertuigen werden ingezet om de brand, die in de schoorsteen en tussen het plafond woedde, te blussen. Aanwezige gasten en personeel konden het strandpaviljoen op tijd verlaten.

De brandweer had enige tijd nodig om de brand te lokaliseren en te blussen. Via het dak werd een gat gemaakt om zo bij de brandhaard te komen. Over de omvang van de schade is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (14-4-2014 om 15:59)
Inderdaad zeg, wat een hufter. Roken en dan je peuk lekker weggooien en dan ook nog eens niet uit maken, bah. Hoe lang duurt het eer een peuk vergaan is? Verklooi de natuur maar.
Cora (14-4-2014 om 11:23)
Dat is idd goed gezien Hans. Daar mogen ze wel eens intern een gesprekje over hebben. Opletten wie er meeloopt en hoé.
fokje (13-4-2014 om 11:04)
Das dan knap werk van de brandweer! Houten paviljoen, helmgras.. óf geen beste schoorsteen, óf beroerd geveegd ;-) @Hans: n roker die de brandweer meeneemt levert weinig gevaar op toch?
Hans (13-4-2014 om 09:19)
Hoe ontstaat brand?! Let op de persoon die rechts met de brandweer meeloopt! (Actie vanaf 0.28 - 0.33 sec.) Loopt te roken, neemt nog een laatste trekje en gooit de brandende peuk tussen het droge helm in de duinen . . .