Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

AT doet inval na mogelijk lossen schot

Toegevoegd: 13-04-2014, 22.12 uur - Update: 13-04-2014, 23.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een arrestatieteam (AT) van de politie heeft zondagavond in Vlissingen een inval gedaan in een portiekwoning nadat mogelijk één of meerdere schoten waren gelost.

De 'schietpartij' vond rond 18.10 uur plaats in de Hogeweg. Er zou een pistoolschot zijn gehoord. De politie nam de melding zeer serieus en zette direct de omgeving af. Er werd direct een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de knal. Voor de politie was er aanleiding om een arrestatieteam ter plekke te laten komen. Halverwege de avond werd bovendien de afzetting verder verruimd.
 
Omstreeks 22.10 uur deed het arrestatieteam een inval in een pand aan de Hogeweg. De politie liet rond 22.15 uur weten dat het bleek te gaan om een lege woning waarin niemand werd aangetroffen. Het arrestatieteam zal zich terugtrekken en er zal nader onderzoek worden gedaan. Volgens een woordvoerder zal de recherche nog nader onderzoek doen maar is er vooralsnog geen wapen aangetroffen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissingse (13-4-2014 om 22:45)
hogeweg was vroeger zo veilig, heb er jaren gewoond, maar de laatste tijd is het daar zo erg, maar mag de reden niet zeggen
Cookie-instellingen beheren