Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand schuur Kerkwerve

Toegevoegd: 14-04-2014, 19.07 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - In een schuur aan de Tellersweg in Kerkwerve is maandagavond een grote brand uitgebroken. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De brand werd rond 18.10 uur ontdekt. De schuur grenst aan een woonhuis. Toen de brandweer ter plekke kwam stond de schuur al volledig in brand. Daarom werd ingezet op het behouden van de woning. Er zijn drie tankautospuiten en een waterwagen ingezet om de brand te bestrijden.

Ongeveer een uur na het uitbreken van de brand was de brandweer het vuur meester. Bij de brand raakte niemand gewond maar voor de zekerheid werd wel een ambulance ter plekke gestuurd. De woning heeft onder meer waterschade opgelopen. Stichting Salvage is ingeschakeld voor ondersteuning bij de schade-afwikkeling.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren