Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Automobilist rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 15-04-2014, 12.53 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op de Segeersingel is maandag rond 16.45 uur een fietser aangereden. Daarbij raakte zijn fiets beschadigd maar de fietser raakte niet gewond. De automobilist ging er vandoor. De politie zou graag in contact willen komen met getuigen van dit voorval.

De politie is op zoek naar de bestuurder van een bordeaux rode 2-deurs auto. Vermoedelijk een Reanault Clio. De automobilist is rond de 50 jaar oud, heeft Indonesisch/ Aziatisch uiterlijk en droeg een bril. Hij had kort zwart haar, een snor en een normaal postuur.

De 
politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900-8844 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 -7000).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren