Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser omgekomen bij ongeluk Baarland

Toegevoegd: 16-04-2014, 10.57 uur
Door: Rolf de Feijter

BAARLAND - Bij een ernstig ongeval bij Baarland is vanmorgen een fietser om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde iets voor 09.00 uur op de Westdorpseweg met de kruising Herverkavelingsweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een fietser met elkaar in botsing. Direct was sprake van een ernstige situatie.

Personeel van twee ambulances heeft medische hulp verleend. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.

De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de kruising afgesloten voor alle verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fluplander (16-4-2014 om 22:26)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners.
wim (16-4-2014 om 18:39)
Wat een tragisch ongeluk van de fietser, de weg is toch behoorlijk breed met een overzicht van een toch behoorlijke bocht, hoe zal dit nu gebeurt kunnen zijn. Hierbij wensen we de familie veel sterkte voor de komende tijd.
fm. (16-4-2014 om 18:02)
Verschrikkelijk! Nabestaande veel sterkte! Ook voor de automobilist!
Ferry (16-4-2014 om 17:36)
Fietser van rechts?
Joris (16-4-2014 om 17:27)
Ambulance-broeders, hartelijk dank voor jullie inzet. Best triest als een fietser zo overlijdt, maar dat heeft zeker niet aan jullie inspanningen gelegen. Je kunt niet iedereen redden. Petje af voor deze mannen en vrouwen die keer op keer opgeroepen worden bij ernstige incidenten. Dan ben je een kanjer!
patrick (16-4-2014 om 14:37)
ik ken de bestuurster en het slachtoffer beiden, heel triest dit. sterkte met de zware tijd die komen gaat. ook voor de bestuurdster. je zal t maar meemaken