Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 148 km

File door afsluiting Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-04-2014, 11.53 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
suza (16-4-2014 om 21:13)
Tunnel dicht, betekend rond dat tijdstip heel Zeeuws Vlaanderen vast staat. N62, N61 en ga zo maar door! Het is is toch al horden rijden, maar dan is het echt patat! Geen verkeersregelaars, geen matrixborden! Nee totaal niks,uren staan en je hoort of ziet niemand die IETS doet. Raadsel voor degene die op weg zit, internet staat ook niks op. En dat in deze tijd van techniek!?!?
Vlissinger (16-4-2014 om 20:34)
De beste stuurlui staan weer aan wal! of niet, dafjemiddelburg?
terneuzenaar (16-4-2014 om 20:31)
wat een geklaag allemaal, lijkt wel een kleuterklas zo. hoe kun je nou in godsnaam bepalen of een tunnel buis open kan als je er zelf niet instaat. Je hebt geen zicht van buitenaf wat er zich binnenin de tunnel afspeelt. verkeer door 1 buis laten gaan is ook geen goed idee daar mensen altijd als idioten door de tunnel scheuren. en trouwens klagen dat je lang stil staat voor de tunnel is ook deels je eigen schuld. er werd op zowel lokale als nationaal meldingen gedaan dat de tunnel was afgesloten, stonden er melding op de matrix borden richting de tunnelweg sluizencomplex in terneuzen ,de brug van sluiskil en als je uit de richting van oostburg/hoek kwam stond het ook ruim optijd aangegeven.
Jay (16-4-2014 om 19:39)
Niks mis met die tunnel alleen de rijvaardigheid van de mensen die hem gebruiken... en de boot voer altijd? Volgens mij lagen die dingen ook aan de kant bij mist en storm?... kortom die tunnel is echt wel een vooruitgang alleen moeten mensen hun hoofd het verkeer houden en niet bij andere dingen.. sterkte voor de betrokkenen.
dafjemiddelburg (16-4-2014 om 19:16)
Een betere verlichting zou niet verkeerd zijn. en een tunnelbuis afsluiten voor de hulpverlening is overdreven. De tunnelbuis van het ongeval kan aan twee kanten worden benaderd. Probleem opgelost. Maar het probleem zit hem in de voorschriften van de Westerscheldetunnel. Die snappen niet hoe het werkt bij een ongeval.
Hennie (16-4-2014 om 19:09)
Ik ben wellicht de zoveelste maar5 jongens en meisjes werkend bij de tunnel. Jullie sluiten veel te snel en te vaak de tunnelbuizen bij een ongeluk/pechgeval in maar vooral ook vooral de tunnel. Wordt het misschien eens tijd om het licht op te steken in de Randstad. Veel tunnels daar en weinig tot soms maar een sluiting. Dit tekent helaas het achterland. Wordt wakker !!
Cookie-instellingen beheren