Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

File door afsluiting Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-04-2014, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - Door een tijdelijke afsluiting van de oostbuis van de Westerscheldetunnel is woensdagochtend aan de Zeeuws-Vlaamse kant een file tot in Terneuzen ontstaan. Rond 08.00 uur reden er in de tunnel twee auto's tegen elkaar. Hierbij raakten twee personen gewond.

Beide buizen van de tunnel werden afgesloten voor de hulpverlening. Even voor 8.30 uur is de westbuis weer vrijgegeven. Rond 11.30 uur is de oostbuis weer volledig vrijgegeven. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet bekend.

Een van de gewonden liep nekletsel op, meldt de politie. Een slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, het andere slachtoffer is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SK (16-4-2014 om 19:02)
eigenlijk een wonder dat er nog geen doden gevallen zijn, rij voor mijn werk vaak door de westerscheldetumnel en als je ziet hoe ook daar verschrikkelijk asociaal gereden/ingehaald/gepasseerd/voorbijgestoken wordt, (want ze denken maar aan één ding) is het net russische roulette .. ze hadden beter ook niks opgemerkt in het nieuws over die verouderde traject-controle want nu is het helemaal prijs! soms rijden ze met 180 km/u ipv 100 km/u door de tunnel.. en dat ongestraft,, tsjah..
karin (16-4-2014 om 18:54)
Misschien een idee,....WST.. 1 buis met 2 rijrichtingen openen in z'n situatie : zodat mensen op hun bestemming komen. leerlingen naar school kunnen best belangrijk toch. dat moet toch kunnen met werkzaamheden kan het wel ,waarom vandaag weer eens niet????
mf (16-4-2014 om 18:22)
Frank...Slaapverwekkend? Zorg gewoon dat je uitgerust de weg op gaat! En je gedachten er bij houd.En ongelukken gebeuren nou eenmaal ook in een tunnel! Hoop dat het met de betrokkenen mee valt! Jammer dat mensen alleen maar aan hun eigen denken besef wat er gebeurt is en wees blij dat je zelf niets heb en gezond weer thuis of op je werk aan komt. Al is het dan een uur later..
Toch maar weer de boot (16-4-2014 om 17:50)
Anti tunnel en Frank, jullie hebben beide gelijk. Dat wij met zijn allen 3 uur ineen file staan maakt niemand iets uit. En uh, mag ik de reclame nog 1 keer horen, in Zeeland staan geen files. hahahahahaha. Behalve om de haverklap in de en bij de westerscheldetunnelen bij Goes.
mozes (16-4-2014 om 17:13)
De boot vaarde altijd, behalve als het mistig was, stormde of stuk was. nee de boot vaarde altijd.
bewoner (16-4-2014 om 17:10)
Wat een ellende, die tunnel.
Cookie-instellingen beheren