Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

File door afsluiting Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-04-2014, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - Door een tijdelijke afsluiting van de oostbuis van de Westerscheldetunnel is woensdagochtend aan de Zeeuws-Vlaamse kant een file tot in Terneuzen ontstaan. Rond 08.00 uur reden er in de tunnel twee auto's tegen elkaar. Hierbij raakten twee personen gewond.

Beide buizen van de tunnel werden afgesloten voor de hulpverlening. Even voor 8.30 uur is de westbuis weer vrijgegeven. Rond 11.30 uur is de oostbuis weer volledig vrijgegeven. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet bekend.

Een van de gewonden liep nekletsel op, meldt de politie. Een slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, het andere slachtoffer is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
automobilist (16-4-2014 om 14:39)
daar sta je dan maar weer 2 buizen afsluiten hadden ze beter extra buizen bij kunnen doen voor geval de tunnel word makkelijk af gesloten hoor je kan geen kant meer op je staat gewoon vast dit is echt belachelijk hebben ze niet over nagedacht toen ze tunnel bouwde om beide kanten extra buis te leggen das de zoveelste keer dat ik er stond te wachten.
Adri (16-4-2014 om 14:38)
@ anti-tunnel: het is "de boot voer altijd"...en dat klopt ook niet; hij voer niet bij mist, storm en niet tussen 23:00 en 05:30. Of overvolle veerpleinen in de zomertijd; vol met toeristen die "bootje wilden varen". Vertel me er niks van, als zeeuws-vlaming heb ik vaag genoeg voor dat stomme ding staan wachten.... Maar ja, uit je opmerking kan ik opmaken dat je die tijd vergeten of nooit meegemaakt hebt...
Zomaar (16-4-2014 om 14:18)
Ben benieuwd hoeveel zeurende en zanekende reacties er nu weer komen!! De boot vaarde over helemaal niet altijd en het koste ruim 3 kwartier eer je aan de overkant was! Als je op de A58 in de file staat vanwege een ongeluk wordt er toch ook niet geklaagd,kun je ook geen kant op!!
Willem (16-4-2014 om 14:05)
Handig dat er dan ook iemand aanwezig is (politie en of Rijkswaterstaat) om het verkeer in goede banen te begeleiden. Brug Sluiskil open en een file naar de Westerschelde tunnel geeft toch wel chaos.
Pro-tunnel (16-4-2014 om 13:19)
Beste anti-tunnel bij mist en storm voer de boot ook niet uit en als je maar even te laat was moest je een half tot een uur wachten.
anti-tunnel (16-4-2014 om 12:37)
Toch makkelijk zo'n tunnel..............De boot vaarde altijd!
Cookie-instellingen beheren