Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt bankpersoneel in Goes

Toegevoegd: 17-04-2014, 14.15 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft een man aangehouden omdat hij vorige week het personeel van een bank aan de Piet Heinstraat in Goes had bedreigd.

De bedreiging door de 40-jarige man uit Goes tegen een medewerkster van een bank vond vorige week vrijdag plaats. Rond 15.00 uur schreeuwde hij verwensingen toen hij aan de balie geholpen werd. Nadat hij door twee medewerkers apart werd genomen bleef hij doorgaan met het uiten van bedreigingen. Vervolgens verliet hij het pand.

De medewerkers besloten op een later tijdstip aangifte te doen. Daarop is de verdachte woensdag in zijn woning aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
l (17-4-2014 om 20:59)
Geen reden voor bedreigingen maar de onbeschoftheid kan soms ver gaan. Laast had eenvrouw een vraag over een onterechte afschrijving en zij kreeg het antwoord dat het haar probleem was...en de man achter de balie was ronduit kleinerend...uit eindelijk na veelvuldig vragen om opheldering is de vrouw apart genomen door een andere medewerker. Dat is geen service op deze manier denk ik....en ik kan me voorstellen dat je je als klant dan volkomen machteloos voelt staan!
erwin (17-4-2014 om 18:18)
@loes dus die reden die je opgeeft geeft desbetreffende een vrijbrief om zo te doen? zien hoe jij reageerd als je zo behandeld word.
Yvonne Rijk (17-4-2014 om 16:18)
@ Loes : wat een belachelijke opmerking. Ik word altijd netjes geholpen als ik daar binnen kom. Mensen denken tegenwoordig maar dat ze alles mogen zeggen.Je draait de boel om, de mentaliteit van sommige mensen is juist ver te zoeken. Of je nu bankmedewerker bent, apothekersassistente, bij de gemeente aan de balie. Ik heb respect voor deze mensen die af en toe van alles naar hun hoofd geslingerd krijgen. De klant is koning maar je kunt te ver gaan. Je hoeft als medewerker niet alles te pikken. Wat een vooroordelen.
G (17-4-2014 om 15:55)
@loes, dat is nog geen reden om de mensen van de Bank te bedreigen. Je kan ook normaal gedragen, en dat was ver te zoeken bij die man.
Koos P. (17-4-2014 om 15:06)
Ik heb ook slechte ervaringen met het (vrouwelijk) personeel daar. Laatst was er een bejaarde vrouw voor me, die vroeg hoe het zat met haar rekening nadat ze een nep mailtje had gehad over dat haar rekening geblokkeerd zou zijn. Ze werd erg onbeschoft te woord gestaan en de vrouw die haar dus te woord stond werd duidelijk geïrriteerd toen de bejaarde vrouw om duidelijke uitleg vroeg omdat ze het niet helemaal begreep. Schandalig gewoon. Gelukkig zit ik zelf bij een andere bank!
John (17-4-2014 om 15:02)
@Loes Hoezo lekker negatief. Waarom solliciteer je zelf niet? Wordt het vast veeeeel beter. Aanpakken die lui met korte lontjes!
Cookie-instellingen beheren