Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Geld en drugs buit na gewapende overval

Toegevoegd: 17-04-2014, 18.46 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De bewoner van een woning aan de Driewegenhof in Middelburg is afgelopen nacht door twee gemaskerde mannen overvallen. De overvallers maakten geld en een kleine hoeveelheid sofdrugs buit. Tijdens de roof werd gedreigd met wat vermoedelijk een vuurwapen was.

Rond 00.20 uur drongen twee mannen een woning aan de Driewegenhof binnen. In de woning was op dat moment naast de bewoner nog een persoon aanwezig. Zij werden bedreigd met een vuurwapen.

De twee overvallers maakten geld en enkele gripzakjes met hennep buit. Vervolgens vertrokken zij. Van hen ontbreekt nog ieder spoor. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-4-2014 om 12:57)
@Huisvlijt, die rotzooi wordt "GEDOOGD" . M.a.w. het is nog steeds illegaal en dus verboden spul. En zonder de coffeeshops was het dealen op straat niet gestopt en steeds aanwezig.
Huisvlijt (18-4-2014 om 20:24)
Een thuisdealer overvallen denk ik dan. maar ja, de wiet moest niet meer in gereguleerde veilige coffeeshops verkocht maar op straat en in woonwijken van den Haag. dus dit krijgen wij erbij om de overlast van coffeeshops te beperken.
Cookie-instellingen beheren