Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote verkeerscontrole op de Grevelingendam

Toegevoegd: 18-04-2014, 14.58 uur
Door: Rolf de Feijter

BRUINISSE - De verkeerspolitie heeft donderdag tussen 14.00 uur en 20.00 uur in samenwerking met de Belastingdienst een grote verkeerscontrole op de Grevelingendam gehouden. Daarbij zijn zo'n 3000 voertuigen gecontroleerd. Er werden 11 bekeuringen uitgeschreven. De Belastingdienst nam één voertuig in beslag en deelde 3 boetes uit.

Door de politie werden bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van een gordel, niet handsfree bellen, bumperkleven en overbelading van een aanhangwagen. Verder had een bestuurder nog een boete van 130 euro uit staan. Na betaling kon deze zijn weg weer vervolgen.

De belastingdienst legde beslag op een voertuig en deelde boetes uit voor het onbevoegd rijden met handelaarskenteken (600 euro) en rijden tijdens schorsing van een voertuig (2.500 euro). Ook werd een contante betaling gedaan van een nog openstaande vordering ter waarde van 5.300 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (21-4-2014 om 18:17)
beste mensen , al eens nagedachtwat deze controle kost? 12 man politie 6 man belastingdienst 6 man douane dienst, opbrengst -20.000 euro goed gedaan !!!!!
sander (20-4-2014 om 12:06)
Het nederlandse super rijke koningshuis die vervullen toch een voorbeeld functie voor het volk maar betalen nog geen euro cent belasting . Daar hoor je hier dus bijna niemand over klagen , waarom zouden de gewone burgers het dan wel doen .
rob (20-4-2014 om 09:21)
Misschien dit soort akties eens doen in het zomerseizoen wanneer er veel toeristen zijn, die nog meer kaalplukken. Nee dat doen ze niet want dan blijven de toeristen weg en dat geeft heel de Zeeuwse economie een gigantische dreun. Ik heb op zich niks tegen controles maar wel dit soort controles waar een gigantische wehrmacht (politie, belasting, douane, RDW, etc.) voor ingezet wordt en dan maar 11 bekeuringen uitgeschreven worden. Kosten/baten analyse: Zo een aktie KOST meer dan het oplevert! Bovendien geef je locaties door aan politie waar veelvuldig door rood gereden wordt, DOEN ZE ER NIKS MEE!!! Nogmaals... Stoplichten Poelendaeleweg/Poelendaelesingel/Nieuwe-Vlissingseweg CONSTANT door rood rijders. (230 euro flits flits flits flits)
Pieter (19-4-2014 om 21:36)
Jans dat is niet waar. Met 80000km per jaar door Nederland ben ik de afgelopen jaren nog NOOIT tegen gehouden in andere provincies. In Zeeland 4x in 2013. Ik zeur niet wat ik heb niets te verbergen, maar het valt wel op dat het i.d.d. erg veel in Zeeland gebeurt en niet in andere provincies. en uh, ik heb niets tegen deze controles, behalve dat er altijd een flitsapparaat bij staat voor snelheid.
jans (19-4-2014 om 16:57)
De mensen die zeuren dat dit 'in Zeeland' teveel gebeurt zijn waarschijnlijk nog nooit naar de grote boze mensen wereld geweest, namelijk de wereld buiten de provincie! In de grote steden worden wekelijks deze integrale acties georganiseerd. Is maar goed ook, want dankzij de overheid zijn mensen in hun woning bijna niet te pakken, op de openbare weg heeft de belastingdienst, politie en douane meer bevoegdheden. Vooral mee doorgaan, voor parasieten die niets betalen moeten wel betalenden opdraaien! Niks te vrezen = niks te klagen.
bram luteyn (19-4-2014 om 13:23)
Alle negatieve reacties zijn blijkbaar van mensen die niet weten hoe zich te gedragen ,Zijn het ook niet waard om een rijbewijs te bezitten ,want regels gelden voor hen niet .Wat een wanorde zou het hier zijn als dat soort figuren hiet het voor het zeggen zou hebben .Bah
Cookie-instellingen beheren