Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Inval Terneuzen wegens bedreiging

Toegevoegd: 20-04-2014, 13.54 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De inval zaterdagavond in Terneuzen was wegens een persoon die iemand zou hebben bedreigd met een vuurwapen.

Rond 20.45 uur deed de Regionale OndersteuningsGroep (ROG) een inval in een woning aan de Kerkhoflaan in Terneuzen. De gezochte persoon zou eerder op de avond iemand hebben bedreigd met een vuurwapen elders in Terneuzen.

De persoon zou zich mogelijk in de woning aan de Kerkhoflaan bevinden maar werd hier uiteindelijk niet aangetroffen.

Zie ook:
ROG doet inval in woning Terneuzen  (19-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ODB (21-4-2014 om 13:35)
@Victoria, Wat voor soort lerares ben je dan? duidelijk geen lerares Nederlands. Mijn grammaticaal Nederlands is zeker niet perfect, maar voor iemand die zich uitgeeft als een lerares en tevens afgeeft dat Nederlands onderwijs slecht zou zijn, komt dit erg raar over niet? Verder gaat het in Belgiƫ het perfect, vandaar dat er een ware run op huizen is in Zeeuws-Vlaanderen door de Belgen, omdat volgens eigen zeggen Belgiƫ onveilig is geworden. Het probleem ligt meer in het feit dat de Belgen een minderwaardigheidscomplex hebben ten op zichte van de Nederlanders. Daarom graag afgeven op Nederland en de Nederlandse bevolking.
Victoria (21-4-2014 om 10:17)
Het wordt er niet beter op in de wereld!!!! De regering is ook niet zoals het behoort te zijn!!!! Met al de bonussen,bijbaantjes!!!!!!!! De wereldse beschaving is de Leugen,onrechtvaardigheid,Jongeren hebben niet meer die liefde die ze nodig hebben!!!! Criminele filmpjes brengen kinderen tot geweld!!!! en zo kan zich dat ontwikkelen tot criminaliteit!!!! Ben Lerares maar zie dat het in Nederland een grote CHAOS van ONDESKUNDIGHEID is!!Sorry maar Nederlands Onderwijs staat niet goed aangeschreven!!!!! Ben Belgische en zie hier vele Nederlanders naar Vlaanderen komen. Maar ondanks dat als ik kinderen vraag wat wil je later worden? Zegt een 80 procent RIJK,RIJK Rijk!!! Arme kinderen denk ik dan!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren