Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

Ernstig verkeersongeluk Koudekerke

Toegevoegd: 22-04-2014, 17.55 uur
Foto 3 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaatje (26-4-2014 om 15:31)
Over Goes vs Vlissingen: En daarom gaat er heel heel veel mensen liever naar Terneuzen. Daar is alles echt veel beter geregeld en vriendelijker.
Tja (24-4-2014 om 09:22)
@t is wat Tja dat komt om dat het ziekenhuis van Goes is gaan samen werken met dat van Vlissingen, daarom is in Vlissingen de IC gesloten. dus als je bijvoorbeeld in Vlissingen wordt neergeschoten, dan moet je ook naar Goes. omdat ze er in Vlissingen niet veel aan kunnen doen. en zo te zien aan de auto is het niet goed gegaan met de fietser en had die waarschijnlijk een IC nodig.
me to (24-4-2014 om 02:01)
O de fietser heeft het weer gedaan, 30 jaar heb ik daar over moeten steken en gelukkig heel gebleven 60 is het daar , maar het moet harder als fietser moet je zowat een laser dragen om je te beschermen tegen de automobilisten. Denk niet dat ik elke fietser vrij pleit want je ziet vaak genoeg bumpervlees rijden
t is wat (23-4-2014 om 20:10)
Het kan ook zijn dat de automobilist geen richting aangaf... is ook aan de orde van de dag. Ik hoop van harte dat de fietser de toedracht kan vertellen, als ie eenmaal van de schrik bekomen is. Ook dat de verwondingen mogen meevallen. Mocht de automobilist geen schuld hebben en ook als dat wél het geval is: voor hem/haar ook sterkte.
Fietster (23-4-2014 om 19:04)
Haaientanden voor de fietsers, afstand tot naderende auto verkeerd ingeschat? We hadden het er op de radio ook nog over. Mensen moeten de weg delen, fiets en voetganger en gemotoriseerd verkeer. Velen mogen wel eens naar de Bieb om een boekje met verkeerslessen. Het is vandaag de dag vreselijk met de ongevallen,. Niet alleen met fietsers, maar automobilisten onderling en motoren. We doen maar wat, schandalig hoe we met onze medeweggebruikers omgaan en dan roept de ANWB dat de wegen "onveilig" zijn. Neen wij hoeven niet meer zelf na te denken, alles wordt voorgeschoteld. TOMTOM en we volgen. Zelf opletten en nadenken dat is toch zo moeilijk. Sterkte en beterschap aan de betrokken, het zal je maar gebeuren.
t is wat (23-4-2014 om 18:49)
Logisch he.... Ziekenhuis Goes... Met ziekenhuis Vlissingen op een paar minuten afstand... bezuinigen heet dat... :-( STerkte voor de onfortuinlijke fietser...
Cookie-instellingen beheren