Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Ernstig verkeersongeluk Koudekerke

Toegevoegd: 22-04-2014, 17.55 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een fietser is dinsdag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto. Dat gebeurde in Koudekerke.

Het ongeluk vond rond 16.20 uur bij de kruising van de Vlissingsestraat met de Ter Poorteweg. De fietser belandde op de motorkap van de auto en raakte vervolgens de voorruit. Het slachtoffer kwam op het wegdek terecht. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter kwamen ter plekke om het slachtoffer te helpen. Volgens de politie liep het slachtoffer een hoofdwond op maar was hij wel aanspreekbaar.

Een uur nadat het ongeluk gebeurde kon de gewonde worden afgevoerd. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De traumahelikopter is daar later ook naartoe gevlogen. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan om de exacte toedracht van de botsing te achterhalen. De bestuurder van de auto is door de politie gehoord.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anthony van der Linden (23-4-2014 om 17:20)
Ike , je heb gelijk wat betreft die haaientanden maar ik bedoelde in het algemeen over sommige situaties
Ook een camera (23-4-2014 om 16:56)
Wij hebben sinds kort ook zo,n klein handig cameraatje in de auto hangen ! Want 9 van de 10 x ben je als automobilist gewoon het haasje. Ook al is het niet jouw schuld probeer het maar eens te bewijzen.. Sterkte aan het slachtoffer en bestuurder(ster)
ger (23-4-2014 om 12:25)
HAHAHA iedereen waarvan ik tot nu toe de reactie gelezen heb heeft gelijk... Das nou de mens allemaal gelijk en toch blijft het probleem "MENS" bestaan.
paul (23-4-2014 om 11:50)
ik heb tegenwoordig een camera in de auto. kan ik al die e-bikers, twitterende scholieren en ga zo maar door mooi van repliek dienen als ik, als automobilist die toch altijd de schuld krijgt, voor de rechter sta.
Me (23-4-2014 om 11:43)
Wat een reacties zeg! Denken mensen nou echt niet na voor ze een reactie plaatsen? Ik vraag me af of iedereen zich realiseerde dat familie van het slachtoffer deze reacties ook kan lezen?
Localo (23-4-2014 om 11:43)
Anthony, lijkt me ook niet handig als iedere auto gaat remmen bij een oversteekpunt omdat er misschien wel eens geen voorrang gegeven wordt. Daar hebben we al last van bij onze Duitse bezoekers die voor elke fietser VOL in de ankers gaan en daarmee een gevaarlijke situatie veroorzaken.
Cookie-instellingen beheren