Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeluk Koudekerke

Toegevoegd: 22-04-2014, 17.55 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een fietser is dinsdag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto. Dat gebeurde in Koudekerke.

Het ongeluk vond rond 16.20 uur bij de kruising van de Vlissingsestraat met de Ter Poorteweg. De fietser belandde op de motorkap van de auto en raakte vervolgens de voorruit. Het slachtoffer kwam op het wegdek terecht. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter kwamen ter plekke om het slachtoffer te helpen. Volgens de politie liep het slachtoffer een hoofdwond op maar was hij wel aanspreekbaar.

Een uur nadat het ongeluk gebeurde kon de gewonde worden afgevoerd. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De traumahelikopter is daar later ook naartoe gevlogen. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan om de exacte toedracht van de botsing te achterhalen. De bestuurder van de auto is door de politie gehoord.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Overkanter (23-4-2014 om 09:53)
@P van N: mensen zoals u die domweg alleen van A naar B kunnen rijden met een TomTom moeten ze ook verbannen van de weg. Als je daar bekend bent kun je op tig manieren omrijden zonder al te veel vertraging. Als uw familielid daar zou liggen zou u ook een gedegen sporenonderzoek en de beste hulp verlangen. Azijnzeiker..
L.L (23-4-2014 om 09:36)
PvanN, Ik hoop dat wanneer jij hulp nodig hebt er ook alle hulp komt. Wat een domme opmerking zeg! Was jij er misschien bij dat je de situatie zo kan inschatten. En als je goed leest dan staat er dat de helikopter ook naar Goes is gevlogen dus dat betekend ook iets. Ik wordt zo moe van al die mensen die klagen over wegafsluitingen en geld. Wees gewoon blij dat er hulp komt!
ike (23-4-2014 om 09:17)
@Anthony kijk goed naar de foto er legen haaientanden de fietser moet wachten maar ja de fietser die denken dat ze voorrang hebben of gewoon pakken want een fietsers die fouten maken worden toch gedoogt
Hans (23-4-2014 om 08:25)
En ja hoor, weer een e-bike ongeluk, het is speculatief: of het slachtoffer dacht er nog wel voor langs te kunnen met hun hoge snelheid tov normale fiets, of de automobilist schatte de snelheid verkeerd in. Die ebike's zijn levensgevaarlijk.
P van N (23-4-2014 om 07:01)
Nu snap ik wel dat ziekenfonds zo duur is..Een helicopter sturen terwijl ziekenhuis 1 kilometer verder is pfff..En waar slaat dat op om heel weg af te zetten? Wie verzint dit soort stomme regels?? Vroeger liep verkeer altijd door ook al was er ongeluk..Nu word bij alles de weg of tunnel of autbahn zomaar afgesloten, belachelijk in 2014 kan men nog steeds niet multi-tasken..1 ongeluk en alles loopt in de soep..Neemt niet weg dat het ongeluk erg is dat terzijde natuurlijk !!!
Anthony van der Linden (23-4-2014 om 00:17)
ik rij hier dagelijks en het is niet te geloven dat er zoveel auto's hier voorang pakken terwijl ze moeten wachten, als ik overal in koudekerke door zou rijden waar ik voorang had (wat ik meestal niet doet uit eigen voorzorg) zou ik dit niet meer kunnen schrijven, schandalig gewoon hoe automobilisten doorrijden terwijl ze geen voorang hebben.
Cookie-instellingen beheren