Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 193 km

Snelle motorrijder raakt rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 23-04-2014, 11.20 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - Een 34-jarige motorrijder uit Oost-Souburg is dinsdag zijn rijbewijs kwijt geraakt na een forse snelheidsovertreding.

Dinsdagmiddag werd hij door een politieagent betrapt op een forse snelheidsovertreding. Met een (gecorrigeerde) snelheid van 138 kilometer per uur reed de motorrijder over de Ritthemsestraat terwijl daar maximaal 80 kilometer per uur gereden mag worden. 

Het rijbewijs van de motorrijder is ingenomen en wordt samen met het proces-verbaal opgestuurd naar het openbaar ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (25-4-2014 om 13:35)
@patatje mensen aan sporen om hard te rijden is in jou ogen wel een goede oplossingen. met geen besef wat voor een pijn of verdriet je iemand aan kunt doen. kijk bij voor beeld naar het ongeluk in de Scheldestraat / Vlissingen halfhoge brug/ Vlissingen en er zijn er nog veel meer. ouders vrouwen en kinderen. die door wat voor reden of ongeluk dan ook met veel verdriet zitten. ben blij dat de PATAT op is. ik groet u
patatje (25-4-2014 om 08:49)
Hulde voor mijn kleuterjuf!!!! Ze heeft me kennelijk meer Nederlands bij kunnen brengen dan jouw onderwijzers van de basisschool!!! Mensen die hopen dat anderen een ongeluk krijgen, wat ik hier wel vaker lees, sporen volgens mij trouwens helemaal niet...(over hersencellen en respect gesproken.....) Ik ben klaar met deze discussie dus verwacht hier van mij geen antwoord meer...
T4 (24-4-2014 om 20:03)
@ Patatje of is het nou gehaktbal moeilijk he lezen. maar aan al je reactie te lezen ben je volgens mij nooit verder gekomen dan de kleuter school. van daar dat je ook zo voor het hard rijden bent op de motor. er zit ook geen hersencel in dat hoofd van jou dat maar ook een greintje respect vertoond. voor je meden weg gebruikers. ach wie weet zien we jou ook nog eens op HV zeeland. hoop dat het tegen mijn auto is want die geeft niet mee aan de voorkant. Durango
patatje (24-4-2014 om 17:40)
Beste T4...Ik heb geprobeerd je inzending te lezen, maar ik ben er na 10 taalfouten (lees in regel 2) maar mee gestopt...Als je zo schrijft kun je moeilijk verwachten dat iedereen je bericht leest..
T4 (24-4-2014 om 12:58)
ben blij toe dat ze rijbewijs is afgenomen. zijn het geen wielrenners dan zijn het wel motorrijders die denken dat ze alles mogen. nou voor mijn zijn jullie allemaal het zelfde een stel seizoen idiote. de een rijd met ze fiets op de autoweg 5 man rijen dik. en de ander zal wel even laten zien hoe hard ie kan. Total geen besef wat je meden weg gebruikers hier van vinden alleen het IK gevoel hebben. en tuurlijk zal er iemand dadelijk reageren op mijn bericht. dat ik een zeikert ben. als we allemaal nou zo tolerant moeten doen en minder agressie in het verkeer zou ik eerst eens met deze twee groepen beginnen. en dan die domme opmerkingen het kan nog veel harder. zou dat ook lukken in je rolstoel.
patatje @ hulpverlener (24-4-2014 om 12:24)
Dat van die aangepaste snelheid op bepaalde wegen gaat soms wel op maar soms ook niet.. We hebben nu in Nederland bepaalde snelheids categorieën en als het geen auto(snel)weg is dan is het gewoon maximaal 80 ongeacht of de weg meer toe zou kunnen staan qua inrichting/kwaliteit of niet.... Nou zou ik zelf als het dan toch moet gebeuren liever op de motor een klapband krijgen met 130 op de ritthemse straat als op de A58 met al die vangrail en het drukke verkeer. En....of je nu valt met 80 of met 130 het resultaat is in beide gevallen ziekenhuis met waarschijnlijk hetzelfde letsel! Niet vallen is natuurlijk beter maar als dit je overkomt bij 80 of hoger hou je hem echt niet!
Cookie-instellingen beheren