Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 252 km

Boetes bij mobiele controle op A58

Toegevoegd: 24-04-2014, 10.40 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Tijdens mobiel verkeerstoezicht door een onopvallende politieauto op de A58 zijn woensdag diverse boetes uitgedeeld.

Het Team Verkeer van de politie surveilleerde gedurende de dag met een onopvallende auto op de A58 tussen Goes en Roosendaal. Daarbij controleerden zij ondermeer op het richting aangeven bij het wisselen van rijstrook. Controle op het naleven van deze gedraging is als speerpunt aangemerkt omdat het tot irritatie en gevaar op de snelweg leidt.

Bij zes bestuurders werd gezien dat zij herhaaldelijk en over lange afstand geen richting aangaven bij het wisselen van rijstrook. Zij kregen een proces verbaal en uitleg over de gevaarzetting. Daarnaast werden nog boetes uitgedeeld voor te hard rijden en het niet handsfree bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (25-4-2014 om 08:04)
als ze de "overtreders" hebben aangehouden, dan kan ik me er wat bij voorstellen. maar als er 6 weken later een bekeuring op de mat valt heeft dit soort akties geen enkel nut en is het pure geldklopperij.
Hans (24-4-2014 om 19:19)
Cor dit heeft niets te maken met geen richting aangeven. Lees het artikel. Het ging hier zoals vrijwel iedereen beaamt over kul boetes en geneuzel. Irritaties waar zelfs de gemidelde agent zich schuldig aan maakt. En inderdaad R zo kweek je als politie weinig respect bij de gemiddelde burger. Ze vragen om problemen en gaan zo problemen krijgen echter hoop ik dat de politie dit zelf ook in ziet als ze het over een tolerante samenleving hebben. Politie succes het het rechtzetten en terug krijgen van respect want zo gaan jullie dat zeker niet krijgen.
Taillights (24-4-2014 om 18:55)
Het zou beter zijn dat ze op alle overtredingen letten i.p.v.met een bord voor de kop aangedragen speerpunten na te jagen omdat de politiek zo nodig een wit voetje wil halen en allerlei prul verzinsels opwerpen waar de dienders dan maar eerst naar moeten kijken. ondertussen is er dan geen oog voor andere overtredingen,en worden die dan weer irritant,en dan kan de politiek daar weer over nietsnutten en gaan we daar weer achteraan, tot de volgende KUL ! laat die mensen gewoon hun werk doen en val ze niet steeds lastig met die verplichte lampjes obsessie van zo een bruine elleboog werker.
Cor v. L. (24-4-2014 om 17:09)
Van mij mogen ze de boetes verdubbelen vandaag ook weer zo'n geval "rijd netjes met een gangetje van 30 door Lewedorp zie ik in mijn spiegel een auto met hoge snelheid naderen en die moest mij zo nodig nog met een rotgang passeren eenmaal voor mij op de postweg bleef hij netjes 80 rijden dus wat schiet hij op??? volgens mij alleen het risico dat hij in een 30 km zone iemand aanrijd.
R (24-4-2014 om 16:21)
altijd die flauwe ga boeven vangen reactie... verzin eens wat beters. Top actie
kupje (24-4-2014 om 15:01)
kassa!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren