Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zwaargewond bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 25-04-2014, 11.12 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is donderdagavond een bromfietser ernstig gewond geraakt.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 20.00 uur op de kruising van de Kraagdijk met de Hoofdweg. Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst raakte daar in botsing met een 56-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen.

De bromfietser raakte zwaargewond. Volgens de politie had hij ernstig buikletsel. De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht om later te worden overgeplaatst naar een ziekenhuis in het Belgische Gent. Hoe hij er precies aan toe is, is niet duidelijk.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De uitkomsten van het onderzoek zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
burney (25-4-2014 om 12:56)
Allereerst veel sterkte voor alle betrokkenen! De verkeerssituatie ter plekke is wel heel erg gevaarlijk door de begroeiing langs het fietspad. Ik kom zelf ook wel eens van de kraagdijk richting Zaamslag, je kan er niets maar dan ook helemaal niets zien! Het zicht richting Zaamslag wordt geheel ontnomen door de begroeiing die tot tegen het fietspad loopt, kortom je kunt er niet omheen kijken... Stel je eens voor als je hier met een trekker uit komt gereden... voorzichtig heel langzaam neusje het fietspad op en hopen dat ze je zien....
Eric (25-4-2014 om 12:38)
Heel veel sterkte .... Aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren