Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie naar vermiste kleuters

Toegevoegd: 26-04-2014, 11.56 uur - Update: 26-04-2014, 12.16 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is zaterdag in Terneuzen op zoek geweest naar twee vermiste kleuters. De kinderen van 5 en 6 jaar oud waren binnen korte tijd weer terecht.

Van de twee werd rond 11.45 uur een signalement verspreid. De kinderen werden voor het laatst gezien in de omgeving van de Michiel de Ruijtersingel. De politie riep vervolgens via Burgernet op om naar de twee uit te kijken.

Na een half uur meldde de politie alweer dat de kinderen terecht waren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
d. (26-4-2014 om 19:43)
Willem..... geen ervaring met kinderen? Een kleuter is zo uit het oog verloren. En zeker als ze met zn 2en zijn. Een kind moet ook een keer vrij gelaten worden hoor. Tja, en soms zijn ze dan ondeugend en gaan ze er stiekem tussenuit. Heb ik vroeger ook gedaan, gaan mijn kinderen vast en zeker ook een keer doen..... Ben het helemaal met J. eens over die pubers.
J. (26-4-2014 om 18:38)
Als er iemand goed voor kinderen zorgt is het wel bij deze familie ....dus oordeel niet te snel en ja in veel gevallen heeft william wel gelijk...maar peuters zijn sneller weg dan dat je het in de gaten hebt. Die "vermiste" pubers....daar zou wat minder aandacht aan geschonken moeten worden...allemaal geldverspilling...want als ze maar denken dat ze het "slecht" hebben trappen ze het maar af.....dan ben je in mijn ogen niet vermist
Ronald (26-4-2014 om 14:12)
Je kan zo'n kleutertje maar moeilijk aan de ketting leggen hé. Als je de juiste omstandigheden niet weet hoe het gebeurd is, oordeel dan ook niet te snel. Een Moeder of Vader kan ook geen 24/24 uur alert zijn, de mensen die dat wel kunnen zijn van het superras zeker ?
Willem (26-4-2014 om 13:43)
Als de ouders nu eens wat meer toezicht hielden op hun kinderen dan kunnen dit soort acties voorkomen worden. Het is bijna dagelijkse kost aan het worden in ons landje
Cookie-instellingen beheren