Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Bromfietser ernstig gewond Sas van Gent

Toegevoegd: 26-04-2014, 13.39 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Sas van Gent is vrijdagavond een bromfietser zwaargewond geraakt.

De jongen, een 16-jarige inwoner van Sas van Gent, reed rond 20.25 uur over het fietspad bij de Nijverheidsstraat. Mogelijk als gevolg van een defect aan zijn voorband raakte hij plotseling de macht over het stuur kwijt en reed hij tegen een boom.

Het slachtoffer liep meerdere breuken op in zijn linker dijbeen. Twee ambulanceteams kwamen ter plekke om hem te helpen. De gewonde is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De koeijer (2-5-2014 om 13:00)
Hierbij willen wij even recht zetten dat hier geen sprake is van een defect aan de voorband. De zeer slechte staat van het wegdek is de oorzaak van het ongeval. Hier zijn meerdere getuigen van. Tevens hebben er meerdere mensen hier al over geklaagd bij de gemeente om dit wegdek te herstellen.
petra (26-4-2014 om 15:39)
ik wens het slachtoffer heel veel sterkte en beterschap. Ook voor de familie. dat is pure onmacht en zoals Ronald al aangeeft veel pech dat er bomen staan. Ik hoop wel dat mensen die dit lezen niet weer gelijk conclusies gaan trekken er zal wel te hard zijn gereden en blalalalalalalalala want dat is vaak de enige kritiek die gegeven kan worden. Dus nogmaals beterschap en sterkte. Petra
Ronald (26-4-2014 om 13:53)
Veel sterkte gewenst en een vlotte en volledige genezing. Dat is sneu, als je een lekke band krijgt met je brommer, dan kan je niets meer doen en wordt je stuurloos en als je dan de pech hebt dat er bomen langs de weg staan, die gaan niet opzij hé. Ook voor de familie veel sterkte , hopelijk al wat bekomen van de schrik ? Ronald
Cookie-instellingen beheren