Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 172 km

Oproep traumahelikopter Lewedorp

Toegevoegd: 26-04-2014, 19.17 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - De traumahelikopter uit Nijmegen is zaterdagavond opgeroepen voor een incident in Lewedorp. Het traumateam is uiteindelijk niet ter plekke gekomen.

Rond 18.15 uur kwam vanuit een woning aan de Roompotstraat in het Zuid-Bevelandse plaatsje een melding binnen dat dringend medische hulp nodig was. In eerste instantie werd alleen een ambulance opgeroepen maar binnen tien minuten volgde ook een alarmering voor het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Nijmegen. Ook de politie werd ter plekke gestuurd.

De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BERTHA (27-4-2014 om 19:31)
Nou die politie is vaak genoeg op t dorp nodig geweest al heeft dat helaas voor slachtoffers geen voordeel gehad, maar een trauma heli is gelukkig minder vaak op geroepen. En hulpdiensten nodig? Dan is het goed dat ze er zijn.
inwoner lewedorp (27-4-2014 om 10:41)
gaat wel lekker op het dorp in 24 uur 2 branden en een iets in een woning waar politie bij moet komen
Cookie-instellingen beheren