Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Wapenvondst na 'feestje' met gewonde

Toegevoegd: 27-04-2014, 10.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning aan de Kanariesprenk in Vlissingen is de politie vannacht binnengevallen bij een feestje. Er werden vier nepvuurwapens en een mes aangetroffen. Drie mensen werden aangehouden. Eén persoon raakte gewond. Hij is mogelijk gestoken.

Rond middernacht kreeg de politie een melding dat een feestje in een huis aan de Kanariesprenk uit de hand liep en dat een man met messen liep te zwaaien. Diverse politie-eenheden gingen met spoed ter plekke. In de tuin van de woning troffen ze een man aan met bloed aan zijn hoofd en handen. De man werd vanwege de veiligheid in de boeien gezet. Het bleek te gaan om een 56-jarige Vlissinger.

Agenten doorzochten vervolgens de woning om te kijken of er nog meer gewonde personen waren. Er bleek niemand meer aanwezig. Wel werden vier nepvuurwapens en een mes met bloed gevonden. Deze spullen zijn in beslag genomen.

De 56-jarige man en twee andere mannen (23 en 25), ook afkomstig uit Vlissingen, zijn aangehouden. Zij zijn naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar zullen zij in de loop van de dag worden verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner.... (27-4-2014 om 12:35)
@E. Muller vraagt zich af wat je aan "nep wapens" hebt. Het probleem is dat die dingen tegenwoordig niet van echt te onderscheiden zijn. En als je met een nep wapen een overval of zo pleegt, het slachtoffer kan zich niet "veroorloven" te denken dat het misschien een nepper is. Want stel je voor dat het wel een echt wapen is ?
E Muller (27-4-2014 om 11:30)
goed werk hoor politie zeeland ,maar wat heb je nou aan een nepvuurwapen niks ! je kunt er niks mee ,snap niet dat er mensen zijn die daaraan geld uitgeven btw leg je een aardappelschilmesje in je nachtkastje heb je het risico dat onze politie daarover valt.......want het is een mes in combinatie locatie en limit kijken ze dan niet naar ..........
Cookie-instellingen beheren