Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Coniferenhaag Lewedorp in brand

Toegevoegd: 27-04-2014, 10.40 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - In Lewedorp heeft vannacht weer een brand gewoed. Dit keer ging een coniferenhaag in vlammen op. Ook dit brandje is vermoedelijk aangestoken.

In de nacht van vrijdag op zaterdag woedde brand in vrijstaande villa 'De Moerbei' aan de Postweg. Het vuur werd toen rond 04.15 uur ontdekt.  De woning, die recentelijk verkocht was, liep binnen behoorlijk wat schade op.

Vannacht rond 02.55 uur werd ontdekt dat bij een woning aan de Grevelingenstraat een coniferenhaag in brand stond. De brandweer rukte met spoed uit om de vlammen te doven.

Zie ook:
- Brand Lewedorp vermoedelijk aangestoken (26-04-2014)
- Veel rook bij brand villa Lewedorp (26-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BRW (28-4-2014 om 07:36)
die een of andere gek liep die niet eerst op S-D??? vermoedelijk wel.........heeft een brandstichtend verleden er lang genoeg voor vast gezeten. Zijn ware aard komt weer boven!!!! Mensen probeer hem op heter daad te betrappen tussen 2 en 4 uur is je kans heel groot!!!
Rob (27-4-2014 om 22:12)
@jan je zou het bijna wel zeggen ja. Het is heel toevallig dat er ineens 2 branden zijn in lewedorp waar normaal nooit wat gebeurt. Heb zelf maar wat camera's opgehangen welke de bosjes in de gaten houden, hopelijk is het niet nodig dat ze wat opvangen
Jan (27-4-2014 om 14:58)
Je zou haast gaan denken dat er één of andere gek los loopt ???met al de brandjes in de buurt
Cookie-instellingen beheren