Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Meisje verkracht in Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-04-2014, 23.37 uur - Update: 28-04-2014, 15.07 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is zondagavond een meisje verkracht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het meisje, waarvan nog geen personalia bekend zijn gemaakt, werd rond 22.00 uur door twee mannen verkracht. Dat gebeurde op het Koopmansvoetpad. Dit fietspad loopt tussen Groot Abeele en Oost-Souburg. Het zedendelict vond plaats aan de zijde van Groot Abeele.
 
De mannen zouden op scooters hebben gereden en droegen bivakmutsen. Ze zouden het meisje, dat over het fietspad fietste, hebben ingehaald en vervolgens tegen de grond hebben gewerkt. Bij een veldje achter de Spaarnestraat werd het meisje vervolgens verkracht.
 
Na de melding heeft de politie een deel van het fietspad afgezet. Een technisch rechercheur heeft ter plekke, gehuld in een wit pak, sporenonderzoek gedaan. De situatie is vastgelegd op foto's en ook is de plaats onderzocht waar de verkrachting plaatsvond. Wat het onderzoek heeft opgeleverd is nog niet bekend.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud (28-04-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
U2 (28-4-2014 om 19:26)
De oorzaak van het steeds erger wordende criminele klimaat is het verschil tussen rijk en arm! De leugen regeert met het huidige kabinet VVD, SGP, CU en ce pvda heeft bijna niets meer in te brengen... Drugs handel floreert in onze mooie provincie daarbij horen ook criminele activiteiten....die worden gedoogd. Al zolang ik in Zeeland ben komen wonen word er gewoon openlijk drug verhandeld op de boulevard... Vaak scooters svheuren over de stoepen etc... Hier blijft het helaas niet bij door dat de bestuurders van ons land geen ruggegraat hebben.
Willie (28-4-2014 om 18:22)
Hier in Nederland kunnen ze niet straffen, de daders weten altijd dat ze er mee weg komen, daarom gebeurt dit ook steeds vaker. En dan is het niet gek dat mensen het heft in eigen hand gaan nemen. Straffen moeten veel hoger anders voorspel ik niet veel goeds voor de toekomst. En als dit soort volk een straf uitzit lopen ze op de helft weer vrij rond. Den Haag wordt ook eens wakker en doe hier iets aan i.p.v. dat oeverloze gelul over onbelangrijke zaken!! Dus veel zwaarder straffen is noodzaak!! Heel veel sterkte toegewenst aan het meisje en het gezin.
renee (28-4-2014 om 17:59)
Dochters van die leeftijd op den duur toch maar met een busje pepperspray van huis laten gaan. Of doe ze ipv.dansen eerst op karate. Ik hoop adt dit kan helpen.Ouders en het meisje,sterkte van mij.
Mona (28-4-2014 om 16:41)
Vreselijk dat kind moet veel meegemaakt hebben. Als ze zulke smeerpoetsen te pakken krijgen Afsnijden dat ding, zijn ze klaar met verkrachten. Veel sterkte voor dat gezin
oost-souburger (28-4-2014 om 15:21)
hey sterkte voor het meisje en de ouders ik zelf woon aan het koopmansvoetpad en inderdaad het is daar geen pretje om s'nachts over heen te lopen en fietsen. je kunt opzicht niet echt vermijden want hoe ook rijd je kom op allebei een donker stuk tegen en bij allebei staan huizen. dus ..... veel sterkte voor het meisje en hopelijk worden ze snel gepakt en komen ze er niet licht af zet ze maar in torentijd.
anonimus (28-4-2014 om 15:15)
ik wil graag namen en adressen van deze 2......
Cookie-instellingen beheren