Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Meisje verkracht in Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-04-2014, 23.37 uur - Update: 28-04-2014, 15.07 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is zondagavond een meisje verkracht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het meisje, waarvan nog geen personalia bekend zijn gemaakt, werd rond 22.00 uur door twee mannen verkracht. Dat gebeurde op het Koopmansvoetpad. Dit fietspad loopt tussen Groot Abeele en Oost-Souburg. Het zedendelict vond plaats aan de zijde van Groot Abeele.
 
De mannen zouden op scooters hebben gereden en droegen bivakmutsen. Ze zouden het meisje, dat over het fietspad fietste, hebben ingehaald en vervolgens tegen de grond hebben gewerkt. Bij een veldje achter de Spaarnestraat werd het meisje vervolgens verkracht.
 
Na de melding heeft de politie een deel van het fietspad afgezet. Een technisch rechercheur heeft ter plekke, gehuld in een wit pak, sporenonderzoek gedaan. De situatie is vastgelegd op foto's en ook is de plaats onderzocht waar de verkrachting plaatsvond. Wat het onderzoek heeft opgeleverd is nog niet bekend.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud (28-04-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walker (28-4-2014 om 15:09)
Dapper hoor om met twee hersenlozen jongens die denken dat ze stoer tegenover hun "vriendjes" een meisje te overvallen en te misbruiken. Als deze geestelijk zieke knapen nu eens naar het politiebureau gaan zonder bivakmuts en zich zelf aangeven. Maar dit zal wel niet gebeuren daar zijn ze veel te schijterig voor.
mark (28-4-2014 om 15:08)
And everywhere everyone thinks the same,..that someone should go kill those m*therf*ckers! kill them all
anoniem (28-4-2014 om 14:50)
OMG zo erg. Beter worden die twee mannen snel opgepakt!!!
R (28-4-2014 om 13:57)
Stelletje laffe klootzakken!
Beul (28-4-2014 om 13:56)
DAAROM ben IK voor de doodstraf ! Bij dit soort lui zou ik graag de beul zijn ! Vuile smeerlappen, hoop dat ze snel gepakt worden.
Helena (28-4-2014 om 13:46)
Allereerst sterkte voor het meisje Ja het is een donker pad omfietsen in niet altijd mogelijk Ik zelf woon in souburg hoe dan ook ik moet of door de binnenweg of door abeele koopmans voetpad om thuis te komen. Die kerels moeten gewoon leren hun poten thuis te houden. Hoop dat ze heel hard gestraft worden maar het zal wel taakstrafje zijn of met proces verbaal weer de straat op gestuurd.
Cookie-instellingen beheren