Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje verkracht in Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-04-2014, 23.37 uur - Update: 28-04-2014, 15.07 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is zondagavond een meisje verkracht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het meisje, waarvan nog geen personalia bekend zijn gemaakt, werd rond 22.00 uur door twee mannen verkracht. Dat gebeurde op het Koopmansvoetpad. Dit fietspad loopt tussen Groot Abeele en Oost-Souburg. Het zedendelict vond plaats aan de zijde van Groot Abeele.
 
De mannen zouden op scooters hebben gereden en droegen bivakmutsen. Ze zouden het meisje, dat over het fietspad fietste, hebben ingehaald en vervolgens tegen de grond hebben gewerkt. Bij een veldje achter de Spaarnestraat werd het meisje vervolgens verkracht.
 
Na de melding heeft de politie een deel van het fietspad afgezet. Een technisch rechercheur heeft ter plekke, gehuld in een wit pak, sporenonderzoek gedaan. De situatie is vastgelegd op foto's en ook is de plaats onderzocht waar de verkrachting plaatsvond. Wat het onderzoek heeft opgeleverd is nog niet bekend.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud (28-04-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lucien (3-5-2014 om 07:21)
dat is idd heel slim als het idd niet zo is kan je boete voor krijgen ook of iets anders als er iets is kun je beter met iemand praten die je vertrouw
Bep (2-5-2014 om 13:43)
Ach ach wat heeft dat kind een ellende op haar hals gehaald. En wat zielig als je aandacht te kort komt. Misschien heeft deze dame id. iets te verbergen en wilde ze door dit misschien de waarheid naar voren halen. Maar helaas dame, het is mislukt!!! Misschien eerst beter nadenken voordat je dit soort nonsens de wereld in gooit. En politie, verhaal de kosten op de ouders en het meisje. Ga er maar voor werken!!! Doe iets nuttigs i.p.v. dit soort achterlijke dingen beweren. Eigenlijk ben je hartstikke zielig naar mijn idee!
Jos (30-4-2014 om 09:09)
Weer het zoveelste verzonnen verhaal door een puberende aandacht trekkende dame. Iets te verbergen misschien??? Kosten verhalen op haar en haar ouders. Zulke figuren zorgen ervoor dat leeftijdgenoten die echt slachtoffer zijn niet meer geloofd worden. Een grote schande om iets dergelijks te verzinnen.!
marokkaan (29-4-2014 om 00:14)
Beste dorpgenoten, Vind het echt vervelend dat er enkel zijn die gelijk roepen dat het Marokkanen waren terwijl er niet eens een duidelijke signalement is. En dan wat mij nog dieper raakt is dat ik lees dat het misschien verzonnen is. PLEASE LAAT ONS MET RUST ER ZIJN TICHHHHHHHHHH NEDERLANDERS DIE VERKRACHTEN
Gerard (28-4-2014 om 21:49)
Ik lees net dat waarschijnlijk heel het verkrachtings verhaal verzonnen is. Sta er niet van te kijken van begin af aan rammelt heel dit verhaal.
middelburgse (28-4-2014 om 21:17)
Voor mensen die zeggen wat een meisje daar doet, ik werk in de verzorging en moet daar ook vaak langs. Dus wat makkelijk te zeggen dat iemand niet in het donker moet rijden langs dat pad. Mischien een tip voor de gemeente. Camera's ophangen en betere verlichting want er zijn regelmatig lantaarnpalen kapot