Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeentehuis ontruimd om gaslucht

Toegevoegd: 28-04-2014, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het Terneuzense gemeentehuis aan het Stadhuisplein is maandag enige tijd ontruimd geweest omdat een gaslucht was waargenomen.
 
Het stadskantoor, het stadhuis en de publieksbalie werden rond 14.30 uur ontruimd. De brandweer van Terneuzen kwam ter plekke om metingen te doen. Na een uur kon iedereen weer naar binnen en werd de gemeentelijke dienstverlening weer hervat.

Volgens de gemeente kwam de gaslucht van buiten en was deze vermoedelijk afkomstig van een schip dat over de Westerschelde voer. "Er is geen gevaar geweest. Wel hebben we extra geventileerd."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kangoo (28-4-2014 om 19:07)
Gebeurd wel meer dat een schip zijn tanks leeg blaast op de Schelde, dit is vast niet de eerste keer, paniek om niks en voor de gemeente een mooie BHV oefening.
AD. (28-4-2014 om 18:23)
Mooi verhaal weer deze keer want iedereen ruikt die gaslucht maar alleen het stadskantoor word ontruimd en de omliggende woningen en winkels en bedrijven weten van niks en daar werkt men dus gewoon door. De mensen van de gemeente mogen wel aan de overkant staan maar niet naar binnen en de rest word geadviseert om binnen te blijven dus snap jij het nog.
FF volgen (28-4-2014 om 17:28)
Dit is niet te volgen, eerst bellen ze van het gemeentehuis de brandweer, de gemeente zelf neem ik aan, en die vind dan niets, en dan komt de gemeente, die dus zelf belden, met de mededeling dat het van een schip op de schelde is en van buiten komt. bellen ze daar altijd voor buiten ? en dan neem ik aan dat die gemeente ambtenaar dan gelijk verder heeft gebeld omdat schip aan te houden voor een milieudelict ? of was dat veel te logisch ?
Snuffelmans (28-4-2014 om 17:21)
Wat is het toch fijn wonen aan de Westerschelde.... Mooi uitzicht....De stank krijg je er gratis bij..... En .....morgen gezond weer op ??
Cookie-instellingen beheren