Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Inbreekster gebeten door politiehond

Toegevoegd: 28-04-2014, 17.05 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagmorgen een 31-jarige inwoonster van Goes en een 33-jarige vrouw uit Serooskerke aangehouden. Het tweetal werd verdacht van een inbraak in een winkel aan de Kolveniershof in Goes.

Vanmorgen meldde een getuige rond 05.00 uur dat er door twee vrouwen werd ingebroken in een winkel en dat zij weg waren gelopen in de richting Middelburgsestraat. Bij de inbraak was een ruit vernield. Agenten troffen de twee vrouwen aan in de Schengestraat.

De vrouw uit Serooskerke ging er vervolgens rennend vandoor. Uiteindelijk werd zij met behulp van een politiehond aangehouden. Daarbij raakte zij gewond aan haar arm. Een arts heeft haar in het ziekenhuis behandeld.

Na verhoor is het tweetal in vrijheid gesteld. Tegen de oudste van de twee wordt proces-verbaal opgemaakt. Zij kreeg een boete opgelegd van 210 euro. De aanklacht tegen de jongste is geseponeerd. Zij had geen aandeel in de inbraak. Later bleek dat er flessen sterke drank waren gestolen uit de etalage.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rico-b (5-5-2014 om 17:26)
@ esjuh ow als je onschuldig ben krijg je geen bekeuring van 210 euro;) En toevallig was er een donkere man die dat heeft gedaan en even een paar flessen alcohol voor jullie laten buiten heeft gezet :) tof hoor van hem :)zeker die zelfde donkere jongen. Die Toevallig ook in de serooskerke heeft ingebroken en die playstation 3, lcdtv, en die makeupkoffer buiten heeft gezet voor jullie zodat je t gewoon mocht meenemen? Wat een toeval zeg eej.
rico-b (5-5-2014 om 17:17)
@rob jij zal zeker ook wel 1van die junks zijn die daar komt om te zuipen en drugs te gebruiken. Want al die junks vinden t kut voor haar. Maar das Ook alleen maar om dat ze gepakt is met die drank waar jullie niet van mee konden zuipen.
esjuh (30-4-2014 om 19:47)
wauw wat zijn we weer lekker vooroordelent hier bezig is wel erg mooi om teglijk twee vrouwen daarvoor schuldig te bevinden goes is een stad waar de camera.s draaien dus als het onschuldig zou zijn dat de ene vrij gelaten is omdat wat ? snapje praat niet voor je het egt weet was je erbij zo ja meld je dan ff bij politie want die zijn nog steeds opzoek naar die neger en niet naar twee vrouwen als jij flatscreen buiten ziet staan pak jij het dan ook niet hahaha jullie zijn egt waardeloos hier bezig ruit was al in slimmerikken daarom die beelden die heb het bewezen dus sttt voor je je grote bakkes op zet en voor ons broertje en jos chantal jullie haten haar allang dus hou op joh
rob (30-4-2014 om 19:19)
hoe laf kan je wezen om een vrouw die alleen sta zo naar benede haalt zijn julie je zelf vergeten ; cantal jij met je wiet-en de anderen zijn ook niet schoon hoor jos is de ergste
Fabiola (29-4-2014 om 20:53)
" Go Valentino Rossi go "
Robert (29-4-2014 om 20:25)
Zeelandnet. propageert al jaren, dat ze de beste provider zijn van Zeeland en zelfs van Nederland. Gewoon een lachertje. Het is al de zoveelste maal in een zeer korte periode, dat Zeelandnet plat lig, en indien je alles in 1 bezit, dan ben je ook niet bereikbaar via de digitale telefoon noch bellen. Alleen via je gsm Het wordt echt tijd, dat er meer concurrentie komt op internet en telefonie gebied in Zeeland, en altijd maar excuses roepen.. Zeelandnet , bij mij is nu de maat vol. Ik dien bereikbaar te zijn 24 uur per dag om mijn gezondheid en die laat ik niet door Zeelandnet verkloten. Excuses nog aan mevrouw Haring, die ik nogal hard heb toegesproken vanochtend, maar dan hoef je nog niet de telefoon op de haak te gooien hoor ! Veel succes
Cookie-instellingen beheren