Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie autobranden in Vlissingen

Toegevoegd: 29-04-2014, 17.09 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn vannacht drie auto's in vlammen opgegaan. Dat gebeurde op verschillende locaties. De politie vermoedt brandstichting en doet onderzoek.

De eerste autobrand vond plaats in de Hendrick de Keijserstraat. De eigenaar van het voertuig hoorde omstreeks 04.20 uur een klap en een sissend geluid. Toen hij uit het slaapkamerraam keek, zag hij dat zijn bedrijfsbus in brand stond. Hij belde de brandweer en probeerde de brand zelf te bestrijden met een brandlbusser. De brand was snel onder controle, maar het voertuig liep toch behoorlijke schade op.

Omstreeks 05.05 uur was het weer raak. Een voorbijganger zag rond dat tijdstip bij de Alexander Gogelweg een geparkeerde auto in brand staan. Door het vuur raakte ook een nabij geparkeerde auto licht beschadigd. De derde autobrand vond plaats op een parkeerterrein op de Grenswegeling. Ook hier liep een nabij geparkeerde auto schade op.

De recherche vermoedt dat de branden zijn aangestoken en stelt een onderzoek in. Door alle voertuigeigenaren is aangifte gedaan van vernieling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco Selen (30-4-2014 om 00:28)
Ik kan mij niet voorstellen dat hier nu nog steeds geen reacties op geschreven zijn. Hoelang moet dát duren ?
Cookie-instellingen beheren