Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 313 km

ZeelandNet-storing treft ook HVZeeland

Toegevoegd: 29-04-2014, 17.14 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Ook HVZeeland.nl heeft vandaag grote hinder ondervonden van de storing bij Delta / ZeelandNet. Onze website is helaas zeker 12 uur lang niet (goed) bereikbaar geweest.

HVZeeland.nl wordt al jaren gehost door ZeelandNet. Toen vanochtend vroeg grote problemen ontstonden bij de provider werden niet alleen de 90.000 internetklanten getroffen, maar ondervonden ook mensen met digitale telefonie en digitale televisie problemen. Ook webhostingklanten, waaronder dus ook deze website, werden de dupe. Aan het einde van de middag kwam de website weer (deels) in de lucht.

Half maart waren diverse websites die gehost werden door ZeelandNet ook langere tijd niet (goed) beschikbaar. HVZeeland.nl ondervond helaas ook toen problemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet leuk (2-5-2014 om 20:53)
@Serge Iets van de klepel en de .... wat een onzin. @J Als jij 40Mbps kan halen, dan woon je vermoedelijk in de centrale. Je tikt iedere maand tig Euro's af voor een theoretisch snelheid van 40Mbps, maar die haal je nooit! Zelf 2 jaar geleden overgestapt van KPN naar Zeelandnet, omdat een storing niet opgelost werd mbt tot te lage snelheid. Bij Zeelandnet altijd de correcte snelheid, maar ook wel eens een storing.
hans (2-5-2014 om 10:23)
Inderdaad treurig. Bij mij begonnen de stabiliteitsproblemen na de juichende mededeling vorig jaar dat de internetsnelheid verhoogd was. Niets van gemerkt. Oh ja, toch. Werd met de regelmaat van een klok van internet gemieterd. Volgens zeelandnet lag dat niet aan hun doch aan mijn router. Nu lijkt alles in orde. Hetgeen betekent dat het dus niet mijn routertje was doch zeelandnet zelf. Ga zo door hoor. Stap ook ik over.
Machteld (1-5-2014 om 11:32)
Voor iedereen die zo goed weet dat andere providers nooit problemen hebben: ga naar allestoringen.nl en kijk hoe vaak ook bijvoorbeeld tele2 er uit ligt. Heb je dat nog niet meegemaakt? Bofkont, maar dan komt het nog wel. Zeuren kan iedereen, maar iets oplossen mag een ander doen?? Relax een beetje.
j (30-4-2014 om 23:19)
Ben blij dat ik al jaren terug ben overgestapt naar Xs4all,@terneuzenaar ik heb daar een snelheid van 40mbps en in de jaren dat ik er zit 1 maal een storing gehad van 4 uur binnen 2 dagen lag er een waardebon in huis van 25 euro. Daar kunnen ze bij zeelandnet nog wat van leren
serge (30-4-2014 om 19:57)
Ik ben zelf al 3 jaar terug van zeelandnet afgestapt, nadat 3 onafhankelijke installateurs al hadden geconstateerd dat het probleem niet bij mij lag (maar zeelandnet zei van wel) heb ik onder dwang van mijn advocaat mijn gelijk gekregen... Maar dat terzijde, zeelandnet maat gebruik van de "stapeltechniek"wel bekend van tele 2 met de telefoonlijnen, het probleem is alleen dat de huidige infrastructuur in zeeland niet berekend is op deze techniek en dat deze techniek eigenlijk niet bedoeld is voor data verbindingen. Als je het zeelandnet "netwerk"uitleest dan zal je ook zien dat de dns het werk verricht en dat de werkelijke uplink in zuid amerika ligt i.p.v in amsterdam... succes zeelandnet
schipper (30-4-2014 om 15:14)
Gelukkig zijn in Zeeland ook veel mensen die gewoon werk hebben en die zonder dat internet en een telefoon in de hand moeten hebben anders komen ze de dag niet door
Cookie-instellingen beheren