Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Wederom autobrand in Vlissingen

Toegevoegd: 30-04-2014, 10.03 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Woensdagmorgen vroeg heeft de brandweer een brand in een bestelauto op de Paul Krugerstraat in Vlissingen geblust.

De brand werd rond 02.00 uur ontdekt. De brandweer had de brand snel onder controle. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Dinsdagmorgen vroeg werden in Vlissingen ook al drie brandende auto's geblust. Deze woedden in de Hendrik de Keijserstraat, Alexander Gogelweg en Grenswegeling in Vlissingen.

De politie gaat er vanuit dat de branden mogelijk zijn aangestoken en dat alle vier de autobranden vermoedelijk met elkaar te maken hebben.

Zie ook:
- Drie autobranden in Vlissingen (29-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (30-4-2014 om 11:49)
Mogelijk?????
hm (30-4-2014 om 11:48)
het zal je auto maar zijn, het word tijd dat de politie daar meer gaat rondrijden en anders camera bewaking in de straat
Cookie-instellingen beheren