Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie lost waarschuwingsschot in Terneuzen

Toegevoegd: 01-05-2014, 00.04 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de politie vanavond een waarschuwingsschot gelost nadat een man zich hevig verzette bij zijn arrestatie.

De politie wilde een man aanhouden op de Jacob Catsstraat na een achtervolging vanaf de Schubertstraat. Hij zou verdacht worden van huiselijk geweld. Omdat de man mogelijk in het bezit van een wapen en niet gehoorzaamde aan de bevelen van de politie werd een waarschuwingsschot gelost.

De technische recherche heeft tot laat in de avond sporenonderzoek verricht in de Jacob Catsstraat. Ook de Regionale OndersteuningsGroep (ROG) van de politie heeft geassisteerd bij het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (1-5-2014 om 16:18)
zo'n waarschuwingschot waarom schieten ze niet gewoon gelijk op zijn been of een ander soort lichaamsdeel wat niet kwetsbaar is voor degene die moet gearresteerd word?
JanDoedel (1-5-2014 om 06:49)
Waarschuwing schot. Gericht schieten zijn we er gelijk van af