Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee doden gevonden op camping

Toegevoegd: 01-05-2014, 13.45 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op camping Stelleplas in Heinkenszand zijn vanochtend twee doden aangetroffen. Dat heeft de politie tegenover deze website bevestigd.
 
De vondst werd halverwege de ochtend gedaan in een stacaravan op het terrein aan de Stelleweg. De politie is ter plekke een uitgebreid onderzoek gestart. De technische en de tactische recherche zijn ter plekke. De rechercheurs doen gehuld in witte pakken onderzoek.
 
Het is nog niet precies bekend wat er is gebeurd. De politie laat echter weten niet uit te gaan van een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (2-5-2014 om 06:32)
@R, zal wel aan mij liggen maar ik snap de link niet helemaal ( helemaal niet is eigenlijk beter) "Politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf" Tja dan blijven er nog maar 2 mogelijkheden over. Een bizar ongeluk ( koolmonoxide of iets dergelijks, of......... "men zag het leven niet meer zitten"(vul zelf maar in). In ieder geval sterkte voor de nabestaanden en ook de campinghouder(s) Ook voor hen is dit een schok.
S (1-5-2014 om 22:27)
@R wat heeft de opening van het zwembad hiermee te maken?
Jan (1-5-2014 om 19:48)
R wat heeft dat nu met mekaar te maken, u wi ook de ook wat zeggen, soms kun je beter zwijgen
R (1-5-2014 om 17:13)
Gister nog opening zwembad en nu 2 doden?