Weerbericht:
Weinig bewolking. Morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veel rook bij brand bedrijf Kruiningen

Toegevoegd: 02-05-2014, 14.02 uur - Update: 02-05-2014, 16.18 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op het terrein van een bedrijf in Kruiningen heeft vanmiddag een brand gewoed. Er was sprake van flinke rookontwikkeling.

De eerste melding over de brand bij het bedrijf aan de Nishoek kwam rond 13.45 uur binnen. Op het terrein van het bedrijf ontstond door nog onbekende oorzaak een brand in een shredder. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was er geen gevaar voor de omliggende panden.

Brandweerploegen uit Kruiningen en Yerseke zijn opgeroepen om te blussen. Vanuit Goes is ook een waterwagen ter plaatse gekomen. Rond 14.40 uur kon het nader bericht 'brand meester' worden gegeven. De shredder brandde volledig af.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750