Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Verdachte situatie leidt naar kwekerij

Toegevoegd: 02-05-2014, 22.11 uur - Update: 03-05-2014, 11.27 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg deed zich vanavond een verdachte situatie voor in een woning. Ook werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Diverse politie-eenheden stonden vanavond rond 18.30 uur bij een woning aan de Westerscheldestraat. Het vermoeden bestond dat er zich iemand in de woning schuil hield. Toen er niemand open deed heeft de politie met een koevoet de achterdeur geforceerd op binnen te komen. In de woning werd uiteindelijk een persoon aangetroffen. Deze 32-jarige inwoner van Delft is aangehouden en meegenomen naar een politiebureau.

Op de bovenverdieping trof de politie een hennepkwekerij aan. Deze bestond uit planten en een oogst van 15 kilo henneptoppen verspreid over diverse ruimtes. Delta kwam ter plaatse omdat de stroom mogelijk illegaal werd afgetapt.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij geruimd. De henneptoppen zijn door de politie meegenomen. Het andere deel is ter plaatse vernietigd.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees uit Sr-Annaland (3-5-2014 om 10:16)
Wat doet de politie met die oogstrijpe planten, gaan ze daar zelf kleingeld van maken ? Ze kunnen die toch ook ter plaatse vernietigen, rare bedoening maar dat geld is natuurlijk erg verleidelijk.
Willem (3-5-2014 om 10:11)
Een gespecialiseerd bedrijf ruimt de kwekerij,de politie neemt de oogstrijpe planten mee !!!. Is dat voor eigen gebruik ???
Jan (3-5-2014 om 06:47)
je zal maar zulke buren hebben. maar gelukkig is de nieuwe regelgeving hier heel duidelijk over.
Ikke (2-5-2014 om 23:55)
Waarom neemt de politie de oogstrijpe planten mee? Gezellig feestje? Of levert het meer op dan dat geflits?
Cookie-instellingen beheren