Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met inbrekerswerktuigen opgepakt

Toegevoegd: 03-05-2014, 11.23 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is aan de Margietenlaan in Vlissingen een 23-jarige man aangehouden. Hij had inbrekerswerktuigen bij zich.

Rond 01.30 uur zag een agent de man zonder fietsverlichting over de Irislaan rijden op zijn fiets. De man, een bekende van de politie, sloeg direct de Margietenlaan in. De politiebiker fietste hem achterna en zag dat de fietser in zijn hand een lang voorwerp dat uit zijn fietstas stak vasthield.

Bij een controle die volgde bleek het een breekijzer te zijn. In de fietstas zaten nog een kleiner model breekijzer en een paar handschoenen. De verdachte verklaarde dat hij het gereedschap had gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (3-5-2014 om 19:11)
het enige dat ik ooit heb gevonden waren open gebroken schuurtjes aan de achter zijde van de acacialaan
Frans1 (3-5-2014 om 14:12)
Goed zo maar er zouden meer nachtelijke controles moeten gebeuren als dieven, inbrekersgilde en ander tuig op stap zijn.Succes verzekerd!
willem77 (3-5-2014 om 12:32)
ja sorry meneer de rechter--ik vond die 2 stukken ijzer op straat en wilde die ongezien bij de voordeur van het politie buro neer leggen, vandaar dat ik geen licht op had. toen ik de politie zag schrok ik zo dat ik te snel wegfietste. wedden dart hij daar mee wegkomt?
Michelle (3-5-2014 om 12:12)
Toch fijn wanneer je inbrekerstuig 's-nachts kan vinden. Hij moet wel goeie ogen hebben!!
Cookie-instellingen beheren