Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wederom waarschuwingsschoten Terneuzen

Toegevoegd: 04-05-2014, 03.30 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN  In Terneuzen heeft de politie voor de tweede keer deze week waarschuwingsschoten gelost tijdens de aanhouding van een persoon.

De politie wilde aan het begin van de nacht rond 00.30 uur in de rozenstraat een 22-jarige man uit Terneuzen arresteren. De verdachte zou een diefstal met geweld hebben gepleegd. Omdat de man niet reageerde op de agenten en mogelijk in het bezit was van een wapen heeft de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost.

De verdachte is aangehouden en meegenomen. De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek verricht. De Regionale OndersteuningsGroep (ROG) van de politie heeft onderzoek gedaan in een woning en een personenauto in de Rozenstraat.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (4-5-2014 om 15:44)
Tijl je bent een grote uil als je zoiets zegt!!!!
bene (4-5-2014 om 11:23)
het wilde westen met schietgrage agenten oeee gewapende gangsters in stad waar is bob marley I SHOT THE SHERIFf,...
un echte Zeeuw (4-5-2014 om 08:48)
Gericht schieten, dat moeten ze . Veel te gevaarlijk die schoten, in de lucht . What go's up,must come down .
Tijl Uilenspiegel (4-5-2014 om 08:37)
Oke?? Twee keer in een week tijd waarschuwingsschoten? Dat moet toch geen gewoonte worden? Of is de conditie van de heren niet zo best dat ze hun dienstwapen nodig hebben? Er zijn toch wel andere middelen? Toevallig ook beide keren dezelfde agent? of collega's??
Cookie-instellingen beheren