Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wederom waarschuwingsschoten Terneuzen

Toegevoegd: 04-05-2014, 03.30 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN  In Terneuzen heeft de politie voor de tweede keer deze week waarschuwingsschoten gelost tijdens de aanhouding van een persoon.

De politie wilde aan het begin van de nacht rond 00.30 uur in de rozenstraat een 22-jarige man uit Terneuzen arresteren. De verdachte zou een diefstal met geweld hebben gepleegd. Omdat de man niet reageerde op de agenten en mogelijk in het bezit was van een wapen heeft de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost.

De verdachte is aangehouden en meegenomen. De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek verricht. De Regionale OndersteuningsGroep (ROG) van de politie heeft onderzoek gedaan in een woning en een personenauto in de Rozenstraat.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda adam (7-5-2014 om 10:43)
Tijl helemaal met je eens zei ik van de week hier ook tegen iemand
Zeikerds (5-5-2014 om 12:49)
Als iedereen zich met zijn eigen vak zou bemoeien. Ieder zijn werk . Iedereen wil hier altijd zijn mening maar doordrukken alsof ze erbij waren, het familie is of alles al beter weten. Ga dan lekker zelf bij de politie. Dan zou alles toch zo opgelost zijn mensen?
lezer (5-5-2014 om 12:06)
Goed gewerkt hoor, een waarschuwingsschot wordt niet zomaar gegeven. Moeten ze wat mij betreft vaker doen!!
nun zeeuw (4-5-2014 om 22:22)
Ze moeten vaker gaan schieten dan zullen ze de politie wel serieus nemen. moeten nog veel harder aangepakt worden zulke figuren. Nederland verloederd
Sandra (4-5-2014 om 18:07)
Allemaal niet zo zeuren over de inzet van onze politie, het werd eens tijd dat ze wat vaker hun wapen trekken...Zulk (drugs)volk wordt steeds associaler, dus is er ook hardere aanpak nodig. Als de politie er niets aan doet, staan jullie zeurpieten ook allemaal als eerste te jammeren dat ze eens in moeten grijpen en nu doen ze dat eindelijk...
Piet (4-5-2014 om 17:03)
Gelukkig hebben de azijnlezers genoeg ervaring om de agenten ten plaatse te beoordelen. Bel vooral niet de politie zou ik zo zeggen als er een inbreker in je achtertuin loopt.