Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 230 km

Twee gewonden bij ongeval met tractor

Toegevoegd: 04-05-2014, 10.40 uur
Bij het ongeval raakten twee mannen gewond.
Bij het ongeval raakten twee mannen gewond.
© Foto: Roy Alting
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - Bij een eenzijdig ongeval met een tractor zijn zaterdag aan het einde van de middag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 17.45 uur plaats op de Roterijdijk in Noordgouwe. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een tractor met aanhangwagen de controle kwijt over zijn combinatie en raakte van de dijk. De aanhangwagen botste tegen een boom en bleef op de dijk staan, de tractor kwam onder aan de dijk tot stilstand.

De bestuurder van de tractor, een 34-jarige inwoner uit Nieuwerkerk, raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat er een vermoeden bestaat dat hij onder invloed van alcohol de tractor bestuurde is er een bloedproef afgenomen.

In de aanhangwagen achter de tractor bevond zich op het moment van de aanrijding een 42-jarige man, eveneens afkomstig uit Nieuwerkerk. De man liep door de klap rugklachten op en is ook per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling konden beide mannen het ziekenhuis weer verlaten.

Ze zijn door de politie gehoord over het ongeval. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de tractor geborgen. Deze raakte zwaar beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boer (6-5-2014 om 07:49)
@ max er zijn ongetwijfel trekker bestuurders die met teveel drank rijden op of bellen tijdens het rijden maar dat doen auto bestuurders net zo vaak maar daar stoor je je vast niet aan. En dit is vast een mooie manier om negatief te doen over boeren!
bram (5-5-2014 om 21:48)
Ik wil even reageren op deze flauwe reactie"s! Ik rij iedere dag door het mooie zee land met grote machines, en kom dan genoeg idioten tegen in een auto met een telefoon in hun hand. [die volgens mij nog niet eens kunnen fietsen} en we zullen ze maar niet laten blazen! Mischien gebeuren er weinig ongelukken omdat de meeste goed overweg kunnen met tractors, vanwege van jongs af aan geleerd worden? Geloof nu niet dat ik veel beschonken trekkerchauffeurs tegenkom. Van dit verhaal weet ik niet wat de reden is, zal het nog wel horen zeggen!
kees (5-5-2014 om 11:52)
Inderdaad Max. En rijden als idioten. Want tijd is geld. Maar laten we ons mond maar houden. Straks denken ze nog dat we zeuren.
Renata (4-5-2014 om 23:19)
Of ze zitten met de telefoon in hun hand.....
max (4-5-2014 om 20:48)
Gelukkig was het nu een eenzijdig ongeluk, dat er niet vaker ongelukken gebeuren snap je niet, veel van deze gasten zitten namelijk vaak met veel drank op achter het stuur van een tractor.
Cookie-instellingen beheren